basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image

Thuisservice: sta-opstoelen

Kost het u steeds meer moeite om uit uw zitting te komen? Dan is enige ondersteuning bij het gaan zitten en opstaan gewenst. Een sta-opstoel kan u deze ondersteuning bieden. Met één druk op de knop kunt u de stoel voorover kantelen, waardoor u zonder hulp van anderen gemakkelijk in en uit de zitting kunt stappen. Naast de sta-opfunctie biedt een sta-opstoel u comfort door de verschillende mogelijke zithoudingen en stimuleert deze een gezonde zithouding.

  • Advies bij u thuis
  • Uitleg door een expert
  • Uitproberen in uw eigen woning

Welke sta-opstoel past bij u?

Welke sta-opstoel geschikt is voor u, hangt af van uw wensen en uw dagelijkse zituren. Afhankelijk hiervan neemt onze adviseur de mogelijkheden met u door. Daarnaast worden tijdens de afspraak ook uw lichaamsmaten opgenomen met een meetstoel, voor een sta-opstoel op maat.

Advies aan huis over sta-opstoelen | Medipoint Thuisservice

Thuis uitproberen

Eén van de voordelen van onze Thuisservice is dat de adviseur vaak één of meerdere sta-opstoelen bij zich heeft, zodat u deze kunt uitproberen in uw eigen woonkamer. Zo kunt u de stoel onder begeleiding ervaren en direct bekijken hoe deze bij uw interieur past. Handig bij het uitkiezen van de stoffering en de kleur van de stoel.

Advies aan huis over sta-opstoelen | Medipoint Thuisservice

Onze soorten sta-opstoelen:

1-motorige sta-opstoel bij Medipoint

1-motorige sta-opstoel

De 1-motorige sta-opstoel biedt u de ondersteuning om gemakkelijker in en uit uw zitting te komen. De rug- en beensteun kantelen opeenvolgend naar zit- of sta-oppositie en weer terug. De rug- en beensteun zijn niet los van elkaar te bedienen.

2-motorige sta-opstoel bij Medipoint

2-motorige sta-opstoel

De 2-motorige sta-opstoel biedt dezelfde sta-opfunctie als de 1-motorige sta-opstoel, echter zijn de been- en rugsteun hierbij ook afhankelijk van elkaar te bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld een comfortabel voetenbankje maken terwijl u zit, of uw rugleuning iets naar achteren zetten (de zitting kantelt hierbij dan niet mee).

3-motorige sta-opstoel bij Medipoint

3-motorige sta-opstoel

De 3-motorige sta-opstoel biedt, net zoals de 2-motorige, zowel diverse zit-mogelijkheden als een sta-opfunctie. Echter zijn de zit-mogelijkheden bij een 3-motorige sta-opstoel nog iets uitgebreider. Zo kunt u, anders dan bij de 2-motorige stoel, de zitting ook nog apart bedienen. Wanneer u de rugleuning naar achteren kantelt, kunt u de zitting dan ook mee laten kantelen voor meer zitcomfort.

De sta-opstoel die u in beweging houdt: fitMotion | Medipoint

FitMotion sta-opstoel

Langdurig stilzitten is niet goed voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk om zitten en bewegen af te wisselen. Een sta-opstoel met FitMotion systeem kan u daarbij ondersteunen. Door middel van trillingen waarschuwt de stoel u wanneer het tijd is om weer te gaan bewegen. Wanneer u niet reageert, verandert de stoel op subtiele wijze zelf van positie. FitMotion kan in diverse 2- en 3-motorige sta-opstoelen worden ingebouwd. Onze adviseur informeert u graag over de mogelijkheden. Lees hier meer over de werking van FitMotion ››

Afspraak maken met een van onze adviseurs

Het advies is vrijblijvend, u bent dus niets verplicht.

Maak een Thuisservice afspraak

U kunt ook bellen met 088 – 10 20 100 (kies optie 3)