basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image

Thuisservice: sta-opstoelen

Kost het u steeds meer moeite om uit uw zitting te komen? Dan is enige ondersteuning bij het gaan zitten en opstaan gewenst. Een sta-opstoel kan u deze ondersteuning bieden. Met één druk op de knop kunt u de stoel voorover kantelen, waardoor u zonder hulp van anderen gemakkelijk in en uit de zitting kunt stappen. Naast de sta-opfunctie biedt een sta-opstoel u comfort door de verschillende mogelijke zithoudingen en stimuleert deze een gezonde zithouding.

  • Advies bij u thuis
  • Uitleg door een expert
  • Uitproberen in uw eigen woning

Welke past bij u?

Welke sta-opstoel geschikt is voor u, hangt af van uw wensen en uw dagelijkse zituren. Afhankelijk hiervan neemt onze adviseur de mogelijkheden met u door. Daarnaast worden tijdens de afspraak ook uw lichaamsmaten opgenomen met een meetstoel, voor een sta-opstoel op maat.

Advies aan huis over sta-opstoelen | Medipoint Thuisservice

Thuis uitproberen

Eén van de voordelen van onze Thuisservice is dat de adviseur vaak één of meerdere sta-opstoelen bij zich heeft, zodat u deze kunt uitproberen in uw eigen woonkamer. Zo kunt u de stoel onder begeleiding ervaren en direct bekijken hoe deze bij uw interieur past. Handig bij het uitkiezen van de stoffering en de kleur van de stoel.

Advies aan huis over sta-opstoelen | Medipoint Thuisservice

Afspraak maken met een van onze adviseurs

Het advies is vrijblijvend, u bent dus niets verplicht.

Maak een Thuisservice afspraak

U kunt ook bellen met 088 – 10 20 100 (kies optie 3)