basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Hoe kan ik mijn hulpmiddel retourneren?

Optie 1: Terugbrengen in een Medipoint winkel
U kunt gekochte en bestelde artikelen ruilen of terugbrengen in een Medipoint winkel. Wij hebben daarvoor wel de aankoopbon nodig. Let op: Medipoint heeft winkels en uitleenpunten. Retourneren en ruilen kan alleen in de winkels. Kijk hier voor een vestiging met het kenmerk ‘winkel’ bij u in de buurt. (Heeft de winkel alléén het kenmerk ‘uitleenpunt’, dan kunt u uw product hier niet retourneren of ruilen.)
Optie 2: Retour zenden
U kunt het product ook terugsturen, als u dat makkelijker vindt. Vaak krijgt u hiervoor een retourlabel meegeleverd. Heeft u geen retourlabel gevonden in uw pakket? Vul dan het contactformulier in.
Optie 3: Het hulpmiddel laten ophalen
Is het voor u lastig om uw bestelling terug te brengen naar een Medipoint winkel of op een pakketpunt af te leveren en terug te sturen? Dan kan transporteur DHL het pakket ook bij u ophalen. Hiervoor brengen wij € 12,50 in rekening. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of het maken van een afspraak: 088-10 20 100 (keuze 3). Ook kunt u een mail sturen naar retour@medipoint.nl. Vermeld hierbij uw ordernummer en naam/adresgegevens.

Terugbetaling
Wij verwerken uw retourzending binnen 48 uur na ontvangst. Heeft u al betaald? Dan maken wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u over.

Contact
Heeft u vragen? U kunt ons bellen op 088-10 20 100 (keuze 3) of mailen via retour@medipoint.nl. Vermeld hierbij uw ordernummer en naam/adres gegevens.