basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Welke betaalmogelijkheden heb ik als ik online een product bestel?

Leenproducten
Bij een leenproduct hoeft u zelf niets rechtstreeks aan ons te betalen. Dit loopt via uw zorgverzekering.

Huurproducten
Bij een huurproduct ontvangt u de factuur, nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Bij sommige hulpmiddelen betaalt u een huurbedrag per week. Heeft u zo’n hulpmiddel? Dan ontvangt u iedere 4 weken een factuur per post.

Koopproducten
Heeft u een product gekocht via onze webshop? Dan zijn er verschillende betaalmogelijkheden: iDEAL, Creditcard (Visa, MasterCard) en Billink (achteraf betalen).

iDEAL
iDEAL is het betaalsysteem van Rabobank, ABN AMRO en ING. Met iDEAL betaalt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u al bankiert via internet, kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U hoeft zich daarvoor niet aan te melden.

Voordelen van iDEAL
– iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
– iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
– Toegang tot internetbankieren bij één van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.
– Controle en overzicht op de betaling.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Daarna komt u op de pagina van uw eigen bank. Daar staat de betaalopdracht voor u klaar. Uw bank vraagt u een aantal gegevens in te vullen. Dan kunt u de betaling goedkeuren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven. Medipoint krijgt een melding dat u de bestelling heeft betaald.

Billink
U kunt via de betaaloptie ”Billink” achteraf betalen. Betalen via Billink is mogelijk bij bedragen tussen de € 25,- en € 2.500.