basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Reviews & beoordelingen

“Ik sliep zelfs langer dan normaal”

Petra van Gestel testte de Slaaprobot:

“Normaal stap ik in bed en kijk ik nog even televisie. Nu pakte ik de Slaaprobot vast om in te slapen. Ik merkte dat ik automatisch met het apparaat mee ging ademen. De rust in mijn ademhaling zorgde ervoor dat ik vrij snel in slaap viel en zelfs langer sliep dan normaal.”

”Ik zit weer vol met energie”

Christiene (55 jaar) testte de Slaaprobot:

“Je merkt dat je je onbewust, zowel fysiek als mentaal, instelt op die steeds rustig wordende ademhaling. Hierdoor ga je zelf ook steeds rustiger ademhalen waardoor je je lichaam tot rust brengt. Dat betekent dat als ik ‘s avonds gewoon met Somnox op de bank zit, al merk dat het rust geeft.”

”Ik ga ‘m een naampje geven, zo blij word ik hier van”

Telegraaf over Somnox Slaaprobot

Ⓒ Aldo Allessie, Telegraaf, 10 maart 2019

Walter testte de Slaaprobot in een pop-up slaapcabine tijdens de Somnox Experience Day in Almere en liet in een interview aan de Telegraaf weten:

“Buiten de cabine was het behoorlijk rumoerig, het was druk in de winkel, maar de beweging van de Slaaprobot deed heel kalmerend aan. Ik wilde de beweging met mijn eigen ademhaling volgen. Bijzonder om te merken dat ik echt naar slaap toe dommelde. Ik wilde een kat nemen, omdat ik dacht dat zo’n dier me ook wel rust zou geven. Maar dit is toch veel beter.”
Klik hier om verder te lezen op Telegraaf.nl.