Verwijsbrief

Recent heeft u een brief van ons ontvangen waarin wij u vragen om alsnog een verwijzing (beter bekend als “doktersbriefje”) naar ons op te sturen om uw dossier compleet te maken. Een verwijzing heeft eenzelfde werking als het recept dat een huisarts uitschrijft voor de apotheek. Uw zorgverzekeraar vindt het belangrijk dat deze verwijzing aanwezig is en heeft dit als contractuele verplichting gesteld richting haar verzekerden en gecontracteerde leveranciers (waaronder Medipoint)

Wij vinden het belangrijk dat u eerst en snel het hulpmiddel ontvangt dat u nodig heeft. Vervolgens kunnen wij de administratie regelen en het dossier sluiten. Hierin hebben wij uw hulp nodig. U vindt hieronder eenvoudig welke verwijzing wij nog nodig hebben:
  • Klik op de knop waar uw zorgverzekeraar staat vermeld
  • Er opent nu een PDF document
  • Zoek in de tabel uw hulpmiddel(en) op
  • Achter het hulpmiddel vindt u de benodigde verwijzing die (nog) nodig is
  • Indien u meerdere hulpmiddelen heeft waarvoor een verwijzing noodzakelijk is, dan dienen er meerdere verwijzingen per hulpmiddel te worden ingestuurd, of één verwijzing waarop de meerdere hulpmiddelen zijn aangegeven.
  • De verwijzing kunt u opsturen naar Medipoint. De gegevens vindt u in het PDF document.
Mocht u alsnog vragen hebben over de verwijzing of wilt u uw hulpmiddel langer dan 26 weken gebruiken, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 088 - 10 20 100 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur )

Korting via uw zorgverzekeraar?
Wist u dat u als zorgverzekerde korting kunt krijgen op vele producten in de Medipoint winkels en in onze Medipoint webshop? Wij hebben hiervoor afspraken gemaakt met uw zorgverzekeraar. Bekijk hier de mogelijkheden
Zilveren Kruis (Achmea), Interpolis, FBTO, Avéro, OZF, Aevitae, IAK, Caresco

Download »
 
VGZ, IZZ, IZA, Univé, Aevitae/VPZ, Aevitae (Goudse), IAK, Zekur, IZA Cura, Bewuzt, Caresco, SZVK, UMC

Download »
 

CZ, Ohra en Delta Lloyd
Download »
         

Menzis
Download »
 
DSW, Stad Holland, InTwente
Download »
 
ONVZ, VvAA, PNO
Download »
         
         

Zorg en Zekerheid
Download »
 
ASR Verzekeringen - Ditzo De Amersfoortse - Aevitae - IAK - Caresco - BeterDichterbij

Download »
 

 de-friesland
De Friesland
Download »
         
Eno
Download »