basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image

Verhuur scootmobielen Vitalis uitgevoerd door Medipoint

Heeft u interesse in het huren van een scootmobiel via Vitalis?

Vitalis heeft voor de verhuur van scootmobielen afspraken gemaakt met haar zusterorganisatie Medipoint. Vitalis en Medipoint bieden uitgebreide oplossingen op het gebied van comfort en mobiliteit. De totale dienstverlening, van aanvraag tot levering en onderhoud, wordt uitgevoerd door Medipoint. Wij bieden u 3 type scootmobielen voor de verhuur:

  1. Compacte, demontabele scootmobiel, passend in uw kofferbak
  2. Compacte, niet demontabele scootmobiel, met maximale snelheid van 12 km/uur
  3. Comfortabele scootmobiel met vering, met maximale snelheid van 15 km/uur

De huurprijzen bedragen € 1, € 2 of € 3 per dag (afhankelijk van type 1,2 of 3) met een minimale huurperiode van 1 maand. De bezorg- en ophaalkosten zijn € 25 per keer.

Altijd een persoonlijke instructie vooraf

U ontvangt van ons een goede instructie voor een veilig gebruik van de scootmobiel. Ophalen van een scootmobiel kan daarom alleen op afspraak in één van onze winkels. Mocht u niet in de mogelijkheid zijn de scootmobiel te komen ophalen dan kunnen wij, in overleg, de scootmobiel ook thuisbezorgen.

Wilt u de scootmobiel niet meer gebruiken? Dan levert u deze eenvoudig in bij onze winkel en beëindigen wij de verhuurperiode.

Direct een scootmobiel huren of meer informatie

Geef op het “huren formulier” aan dat u interesse heeft in het huren van een scootmobiel en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook terecht in één van onze winkels voor het maken van een afspraak.