basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

U kunt in De Fryske Marren bij Medipoint hulpmiddelen lenen:

1) Via onze online leenpagina. Medipoint leent gratis een geselecteerd assortiment hulpmiddelen uit met een maximale uitleentermijn van 26 weken. Het assortiment is vastgesteld in de Zorgverzekeringswet. Hierbij geldt een maximale uitleentermijn van 26 weken. Hierbij zijn wij voor enkele producten verplicht een telefonische indicatie met u te doorlopen alvorens u het product definitief kunt lenen. De producten worden aan huis bezorgd.

2) Bij een uitleenpunt. Dit zijn locaties waar u een groot deel van het uitleenassortiment van de zorgverzekeraars (zie hierboven) kunt ophalen. Onze locaties in De Fryske Marren, o.a. in Balk, zijn in ontwikkeling. Kijk hier voor het actuele aanbod en de dichtstbijzijnde locatie inclusief openingstijden.

3) Via een Hulpmiddelenpool, in samenwerking met gemeente De Fryske Marren. Bij deze pools komen eenvoudige rolstoelen en scootmobielen te leen. Deze vorm van lenen in De Fryske Marren is in ontwikkeling.