basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Medipoint: voor al uw vragen over hulpmiddelen

Wmo-hulpmiddelen

Als inwoner van de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland of Tholen, kunt u rechtstreeks terecht bij Medipoint voor al uw vragen over zorg- en welzijnshulpmiddelen. U hoeft zich hiervoor niet meer eerst bij de gemeente of GR de Bevelanden te melden.

Medipoint is hiermee verantwoordelijk voor het leveren en onderhouden van alle hulpmiddelen die vanuit de Wmo door de gemeente worden verstrekt. Het gaat om bijvoorbeeld aangepaste fietsen, rolstoelen, scootmobielen en tilliften. Daarnaast beschikken wij over uitleenpools voor het gebruik van rolstoelen en scootmobielen. Iedere gebruiker krijgt een vaste adviseur en monteur vanuit Medipoint.

Lenen en huren

Blijkt dat u niet in aanmerking komt voor een Wmo-hulpmiddel, dan kijken wij of u voor andere vergoedingsmogelijkheden in aanmerking komt. Denk aan een vergoeding door uw zorgverzekeraar, Medipoint heeft samenwerkingen met álle zorgverzekeraars. Of misschien is het huren van een hulpmiddel een optie voor u.

Kopen

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een breed particulier aanbod van koophulpmiddelen. En, in geval u niet naar ons kunt komen, geven wij vrijblijvend advies bij u thuis.

Contact

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

  • Algemeen telefoonnummer: 088 – 124 81 30
  • Servicenummer: 088 – 124 81 31
  • E-mailadres: Medipoint.goes@medipoint.nl
  • Postadres: Medipoint, Klein Frankrijk 31, 4461 ZN Goes

Meer informatie over onze particuliere dienstverlening ››