basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Achmea - Stoelen en accessoires

ad-zitkussen

Omschrijving
Een anti-decubitus kussen is een kussen wat men toepast om doorzitten (m.n. bij de zitbeenderen en de stuit) te voorkomen of te behandelen.

Hoe vraag ik dit hulpmiddel aan voor gebruik van maximaal 26 weken?
Voor de aanvraag van dit hulpmiddel is een verwijsbrief nodig van uw huisarts of specialist (niet ouder dan 3 maanden) Uw verwijsbrief kunt u opsturen naar Medipoint. Medipoint zal telefonisch met u een vragenlijst (indicatieformulier) doornemen zoals is overeengekomen met uw zorgverzekeraar. Voor persoonlijk advies kunt u terecht in een van onze winkels of contact opnemen met ons landelijke telefoonnummer 0900 – 112 112 5

Hoe vraag ik dit hulpmiddel aan voor gebruik langer dan 26 weken?
Voor de aanvraag van dit hulpmiddel is een verwijsbriefje nodig van uw behandelend arts, gespecialiseerd verpleegkundige met afgeronde opleiding wondverpleging, gespecialiseerd verpleegkundige met afgeronde opleiding wondconsulent gevolgd aan Erasmus of Radboud Zorgacademie, Verpleegkundig Specialist Wondzorg (MANP) of Physician Assistant (MP). Uw verwijsbriefje kunt u opsturen naar Medipoint. Heeft u nog geen verwijsbriefje? Download hier het formulier en laat het invullen door uw behandelend arts, gespecialiseerd verpleegkundige met afgeronde opleiding wondverpleging, gespecialiseerd verpleegkundige met afgeronde opleiding wondconsulent gevolgd aan Erasmus of Radboud Zorgacademie, Verpleegkundig Specialist Wondzorg (MANP) of Physician Assistant (MP).

trippelstoelOmschrijving
Een trippelstoel wordt gebruikt als men zich zittend in een stoel door het huis verplaatst met behulp van de voeten (trippelen)

Hoe vraag ik dit hulpmiddel aan?
Uw aanvraag voor een dit hulpmiddel kunt u rechtstreeks opsturen naar Medipoint. Medipoint zal telefonisch met u een vragenlijst (indicatieformulier) doornemen zoals is overeengekomen met uw zorgverzekeraar.

 

 

 

 

aangepastestoelOmschrijving
Een aangepaste stoel is een stoel die is aangepast aan de functiebeperkingen van de gebruiker. Deze ondersteuning kan niet gegeven worden met een ergonomische stoel.

Hoe vraag ik dit hulpmiddel aan?
Voor de aanvraag van dit hulpmiddel is een verwijsbriefje nodig van uw behandelend arts, ergotherapeut of fysiotherapeut. Uw verwijsbriefje kunt u opsturen naar Medipoint.