basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Kinderhulpmiddelen voor verzekerden van De Friesland

Bent u verzekerd bij De Friesland, dan worden kinderhulpmiddelen van Medipoint vergoed. De kinderspecialisten van Medipoint werken onder de naam van Atlas Kidtech. Atlas Kidtech is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor kinderen. Dankzij de zelf ontwikkelde productlijn, eigen productielocatie en showroom in Nederland en internationale samenwerkingen, is er altijd een passend hulpmiddel voor ieder kind en voor elke situatie.

Logo De Friesland Zorgverzekeraar

Marcy loophulpmiddel Atlas Kidtech

Kiest u voor Atlas Kidtech, dan kiest u voor:

  • Dé expert in kinderhulpmiddelen
  • Vaste deskundige adviseurs in uw regio
  • Eigen productlijn kinderhulpmiddelen
  • Altijd een passende oplossing

Meer informatie

Er staat een team enthousiaste, gemotiveerde en deskundige medewerkers voor u klaar om vragen over de verstrekking van aangepaste hulpmiddelen te beantwoorden.

Website: www.atlaskidtech.nl
E-mail: info@atlaskidtech.nl
Telefoon: +31 (0)486 – 45 33 44

“Ze doen altijd alles voor mijn kleinzoon”

Team Atlas Kidtech

“Wij kennen Atlas Kidtech nu denk ik al 15 jaar. Mijn kleinzoon is gehandicapt en daarom hadden we een actieve kinderstoel, een bedbox en later een bed nodig. Via de zorgverzekeraar zijn we toen in contact gekomen met Atlas Kidtech.

De medewerkers zijn altijd heel aardig voor mijn kleinzoon, ze willen altijd alles voor hem doen. Toen we een bedbox nodig hadden kregen we dan ook geen standaard bedbox, maar een bedbox die speciaal voor Thomas toepasbaar was. Ja, dat vind ik fantastisch, echt waar!”

-Henk over Atlas Kidtech