basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

CZ Stoelen en Accessoires

ad-zitkussenOmschrijving
Een anti-decubitus kussen is een kussen wat men toepast om doorzitten (m.n. bij de zitbeenderen en de stuit) te voorkomen of te behandelen.

Hoe vraag ik dit hulpmiddel aan voor gebruik van maximaal 26 weken?
Voor de aanvraag van dit hulpmiddel kunt u uw aanvraag rechtstreeks indienen via www.medipoint.nl/lenen. Voor persoonlijk advies kunt u terecht in een van onze winkels of contact opnemen met ons landelijke telefoonnummer 0900 – 112 112 5

Hoe vraag ik dit hulpmiddel aan voor gebruik langer dan 26 weken?
Voor de aanvraag van dit hulpmiddel is een verwijsbriefje nodig van uw huisarts. Uw verwijsbriefje kunt u opsturen naar Medipoint.

 

 

trippelstoel

Omschrijving

Een trippelstoel wordt gebruikt als men zich zittend in een stoel door het huis verplaatst met behulp van de voeten (trippelen)

Hoe vraag ik dit hulpmiddel aan?
Voor de aanvraag van dit hulpmiddel is een verwijsbriefje nodig van uw huisarts met een verslag van uw behandelend therapeut . Uw verwijsbriefje kunt u opsturen naar Medipoint.

Bent u bij de spoedeisende hulp van uw ziekenhuis geweest dan kunt u uw aanvraag rechtstreeks indienen bij Medipoint. Wij regelen dan de verwijzing met uw zorgverzekeraar zodat u snel kunt beschikken over het benodigde hulpmiddel.

 

 

aangepastestoel


Omschrijving

Een aangepaste stoel is een stoel die is aangepast aan de functiebeperkingen van de gebruiker. Deze ondersteuning kan niet gegeven worden met een ergonomische stoel.

Hoe vraag ik dit hulpmiddel aan?
Voor de aanvraag van dit hulpmiddel is een verwijsbriefje nodig van uw huisarts of revalidatiearts met een verslag van uw behandelend therapeut . Uw verwijsbriefje kunt u opsturen naar Medipoint.