basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Helaas, deze actie is verlopen

Maar niet getreurd, later dit jaar keert de matrassenactie opnieuw terug. Wilt u met de volgende actie als eerste op de hoogte zijn? Laat dan hier uw gegevens achter voor de interessemailing.

Nu op zoek naar een matras? Bekijk dan hier het assortiment matrassen

Onze Droomactie, voor u

Tijdens de Droomactie profiteert u van 50% korting op het ViscoClimate Ultra matras. Bestel uw matras eenvoudig online en wij zorgen voor de rest. Binnen tien werkdagen leveren wij uw nieuwe matras op afspraak bij u thuis af tot in uw slaapkamer. Desgewenst controleren we of uw bedbodem goed op het matras is afgesteld en nemen we uw oude matras mee retour. Alles zonder extra kosten.

Gratis levering en retour van uw oude matras t.w.v. € 29,99

Gratis bedbodemcheck door een specialist t.w.v. € 59.99

information_image

10 jaar garantie

information_image
spec-icon
80 x 200
90 x 200
90 x 210
spec-icon
140 x 200
160 x 200
180 x 200

Wilt u een ander formaat? Kijk in de webshop of vraag het onze adviseurs.

Aanbevolen door zorgprofessionals

Met het ViscoClimate Ultra matras haalt u een droommatras in huis. Het ViscoClimate Ultra matras is vervaardigd van Zwitsers traagschuim dat uitstekend ademt en ventileert. De kwaliteit en veerkracht blijven hierdoor gewaarborgd waardoor het matras lang mee gaat. Zo lang zelfs, dat we 10 jaar garantie bieden.
Zodra u in bed stapt, past het matras zich aan naar uw lichaam zonder zijn veerkracht te verliezen. De zeven zones zorgen voor een optimale ondersteuning waardoor u een perfecte slaaphouding aanneemt.

usp-icon

Aanbevolen door zorgprofessionals

usp-icon

Zwitserse topkwaliteit

usp-icon

Drukverlagend traagschuim, zeer goed ventilerend

usp-icon

Leverbaar in alle gewenste afmetingen

Bekijk het product

Ontvang een gratis bedbodemcheck t.w.v. € 59,99

Naast een goed matras, is een goede bedbodem essentieel voor uw slaapcomfort. Tijdens de droomactie, ontvangt u optioneel een gratis bedbodemcheck, waarbij we uw bed en bedbodem controleren op leeftijd, type, montage, verstelbaarheid en de algehele staat. Na afloop ontvangt u van ons een vrijblijvend advies op maat.

cutout offer-image

Wilt u persoonlijk advies?
Ik ben hier om u te helpen!

ABB5B85E-881C-4D3F-8240-EDCCB03B1491
top-image

Bent u op zoek naar een complete slaapoplossing?

Erwin, of een van onze andere slaapexperts, geeft u graag persoonlijk advies over bedden, bedbodems, matrassen en kussens; Alles voor een complete slaapoplossing! Graag stelt onze expert een uniek voordeelpakket voor u samen. Dit kan bij ons in de winkel, telefonisch of bij u thuis.

 

In een paar stappen naar uw slaapoplossing

Onze experts in de winkels of onze klantenservice adviseren u graag over een passende slaapoplossing. Heeft u liever persoonlijk advies aan huis? Dat kan natuurlijk ook. Maak dan een afspraak met onze Thuisservice. Hieronder kunt u uw voorkeur aangeven en leggen we de verschillende mogelijkheden uit.

step-1-image
Bezoek onze winkel

Kom langs in één van onze 60 winkels voor persoonlijk advies. Onze deskundige winkelmedewerkers adviseren u graag. Samen kijken zij naar een slaapoplossing die het beste aansluit op uw situatie.

usp-icon Vind een winkel bij u in de buurt
Kom proefliggen & krijg persoonlijk advies

Terwijl u lekker ligt of zit, neemt de winkelmedewerker de opties met u door. Bent u enthousiast? Dan plannen we een vervolgafspraak in voor het bezorgen van het matras, of misschien wel uw complete slaapoplossing.

step-2-image
step-3-image
Bezorging tot in uw slaapkamer

We bezorgen uw slaapoplossing op afspraak én gratis bij u thuis tot in de slaapkamer. Desgewenst nemen we uw oude matras direct kosteloos mee. Zo hoeft u niet te sjouwen en kunt u diezelfde avond al heerlijk wegdromen.

Vind een winkel bij u in de buurt
step-1-image
Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze experts via het contactformulier, per e-mail of telefoon.

usp-icon Contactformulier usp-icon klantenservice@medipoint.nl usp-icon 088 – 84 80 000
Telefonisch gesprek

Telefonisch bespreken onze adviseurs uw wensen en behoeften met u door om de slaapexperts van de Thuisservice voor te bereiden op een eventueel bezoek bij u thuis.

step-2-image
step-3-image
Een expert bij u thuis

Onze expert van de Thuisservice adviseert u graag over de verschillende bedden, matrassen en welke opties het beste aansluiten bij uw situatie. Bent u enthousiast? Dan plannen we een vervolgafspraak in voor het bezorgen van het matras, of misschien wel uw complete slaapoplossing.

Bezorging tot in uw slaapkamer

We bezorgen uw slaapoplossing op afspraak én gratis bij u thuis tot in de slaapkamer. Uw oude matras nemen we direct kosteloos mee. Zo hoeft u niet te sjouwen en kunt u diezelfde avond al heerlijk wegdromen.

Maak een afspraak
step-4-image
arrow-left
arrow-right