basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image

Medipoint ook voor medewerkers in de zorg

Voor zorgprofessionals heeft Medipoint een Care Team dat u de weg wijst in de wereld van zorghulpmiddelen. De Care Team Consulent is uw centrale aanspreekpunt in de regio. Of het nu gaat om uitleen of aanschaf van hulpmiddelen, productspecifieke vragen, ondersteuning bij trainingen, aanvragen van hulpmiddelen. Kortom: al uw vragen kunt u stellen aan de Care Team Consulent.

Website voor zorgprofessionals

Per 1 september is de nieuwe Medipoint portal voor de zorgprofessional gelanceerd: Medipoint Zorgpro 2.0. Dit is de vernieuwde portal waarmee u 24-uur per dag online hulp- en zorgmiddelen kunt bestellen. De vernieuwde portal is gebruiksvriendelijker en het huurassortiment is uitgebreid.

Wilt u zich registreren?
Ga naar de nieuwe Medipoint Zorgpro portal en klik op registreren of neem contact op met de Care Team Consulent in uw regio. De contactgegevens van uw Care Team Consulent vindt u hieronder.

Zorgpro registratie

Bekijk hier de korte introductiefilm van Medipoint Zorgpro 2.0.

 

Wat het Care Team u biedt

  • Altijd actuele informatie over marktontwikkelingen en wet- en regelgeving
  • Persoonlijk advies in complexe cliënt situaties
  • Gerichte workshops, cursussen en trainingen over zorghulpmiddelen
  • Ondersteuning en innovaties bij uw dagelijkse werkzaamheden

Medipoint heeft contracten met alle zorgverzekeraars en levert voor iedere cliënt snel de juiste hulpmiddelen, zowel bij kort- als langdurig gebruik, maar ook voor particuliere aanschaf. De juiste zorgproducten bestelt u online, op elk moment van de dag, zonder wachttijd. Dat kan bij Medipoint. Bovendien krijgt u een bevestiging van uw bestelling, zodat u weet waar u aan toe bent. Gewoon zoals het hoort, want mensen helpen is onze passie. En dat geldt zowel voor zorgprofessionals als voor mensen die voor zichzelf een hulpmiddel nodig hebben.