basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
 • Veilig online betalen
 • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
 • 60 echte winkels door heel nederland

Travixx: brengt u verder

De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, daar blijft u het liefst zo lang mogelijk van genieten, ook wanneer u minder mobiel wordt. Als het aan ons ligt staat er zo min mogelijk in de weg om die vrijheid in stijl te blijven ervaren. Daarom zijn we ons eigen huismerk mobiliteitshulpmiddelen gestart: Travixx by Medipoint.

Hoe ‘Travixx’ is ontstaan…

Medipoint Travixx rollators

Bij Medipoint komen we dagelijks op veel verschillende manieren in contact met onze klant. Door te luisteren en kritische vragen te stellen, leren we de behoeften van onze klant elke dag beter kennen. Hierdoor zijn we steeds beter in staat om een passende oplossing te bieden.

Toen ontstond er een nieuwe behoefte…

In 2013 werd de rollator niet meer uit het basispakket van de zorgverzekering vergoed. Mensen waren plotseling aangewezen op hun eigen financiële vermogen voor de aanschaf van een rollator. Daarmee groeide de behoefte naar meer zeggenschap over de eigenschappen en het uiterlijk van dit product. Vooral comfort, stijl en gemak waren daarin veelgenoemde wensen. Behoeften waar ons assortiment op dat moment nog niet aan voldeed…

In de huid van de gebruiker

Natuurlijk wilde wij onze klant wel heel graag in deze wensen voorzien. Om dit zo goed mogelijk te doen, moesten we in de huid kruipen van onze klanten. Hoe zou hun ideale rollator eruit zien en waarom? Wat vonden ze van hun huidige rollator en welke eigenschappen misten zij nog? Wat betekende hun rollator voor hen?

In gesprek met onze klant

Om antwoord te krijgen op deze vragen hebben we met heel veel klanten gesproken. Niet alleen via de telefoon of middels een vragenlijst, maar ook bij hen thuis of tijdens brainstormsessies in onze vestigingen.

De weg naar ‘Travixx’

We hebben niet alleen uit de input van onze klanten geput. Bij Medipoint hebben we honderden enthousiaste medewerkers die dagelijks in contact komen met onze klanten en een goed beeld hebben van wat zij willen. Medewerkers uit de hele organisatie zijn geselecteerd om samen met al onze rollatorspecialisten en verschillende fabrikanten tot het ideale product te komen. De ideeën werden vervolgens weer getoetst onder onze klanten, net zolang totdat onze presentatie door de hele groep werd beantwoord met niets meer dan een brede glimlach en ja-knikkende gezichten.

Travixx by Medipoint prototype

Het eerste ontwerp

We wisten wat ons te doen stond. Maar we hadden hulp nodig. We wilden alleen het allerbeste. Daarom hebben we de hulp ingeschakeld van een van onze vertrouwde fabrikanten. Samen met hen hebben we alle verzamelde input van onze klanten, medewerkers en leveranciers in een geheel nieuw product gestopt: de Medipoint Travixx rollator was geboren!

Na een uitvoerige testperiode was het zover… Wat waren we trots toen in augustus 2013 de eerste klant onze Medipoint winkel uit liep met de eerste, échte unieke Medipoint Travixx rollator.

De volgende stap: Travixx huismerk

De Travixx rollator bleef niet onopgemerkt, deze werd vanaf de lancering goed ontvangen door klanten. Hierdoor is Travixx een gevestigde merknaam geworden binnen de hulpmiddelen branche. Dankzij de gebruikerservaringen van onze klanten hebben we de Travixx rollator steeds verder kunnen optimaliseren.

Drie rollators en een rolstoel!

Dit jaar gaan we een stap verder: we splitsen de behoeften vanuit onze klanten op in maar liefst drie Travixx rollator modellen! Daarnaast voegen we later dit jaar ook nog een Travixx rolstoel toe aan het assortiment. Daarmee is Travixx gegroeid naar hét Medipoint huismerk voor mobiliteitshulpmiddelen. Iets waar we trots op zijn.

De 4 Travixx zekerheden

Onze Travixx producten zijn ontworpen om u op een zo ergonomisch en kwalitatief mogelijke wijze te ondersteunen. Die eigenschappen zien wij als vanzelfsprekend. De uitstraling, het gemak en het comfort welke het gebruik iedere dag weer tot een plezier maken, dat is waar onze Travixx producten zich in onderscheiden. Dit mag u verwachten:

Vinkje, Maatstreepjes, Check, Corrigeren Stijlvol

Onze Travixx producten kenmerken zich door frisse kleuren, aandacht voor een moderne uitstraling en een stijlvolle afwerking. Een product waarmee u met trots over straat gaat.

Vinkje, Maatstreepjes, Check, Corrigeren Gemak

Voor mobiliteitshulpmiddelen is gebruiksgemak cruciaal. De mogelijkheden en de eenvoud van onze Travixx producten maken het gebruik tot een waar plezier.

Vinkje, Maatstreepjes, Check, Corrigeren  Veilig

Een hulpmiddel dat u kunt vertrouwen. Dat is wel zo fijn. Daarom zijn alle producten van ons Travixx huismerk uitvoerig getest in verschillende omstandigheden.

Vinkje, Maatstreepjes, Check, Corrigeren Compleet

De accessoires die het gebruik van onze producten compleet maken zijn bij het Travixx huismerk standaard inbegrepen. Zo heeft u een optimale gebruikservaring.

Ontdek onze Travixx producten

Meer zekerheid met de Travixx rollator

Een kopje koffie op het terras, even naar de supermarkt… het zijn dingen waar u liever niet op wilt inleveren wanneer zelfstandig lopen steeds lastiger wordt. De keuze voor een rollator maakt u niet van de een op de andere dag. Toch horen we bij Medipoint dagelijks verhalen van klanten die zich weer vrij en onafhankelijk voelen dankzij hun nieuwe rollator. Met onze drie nieuwe Travixx rollators hopen we dit voor nog veel meer klanten te kunnen betekenen!

Standaard eigenschappen Travixx rollator

Wanneer u kiest voor een Travixx rollator, kunt u op het volgende rekenen:

 • Lichtgewicht

  Makkelijk op te tillen (de stoep op of in de achterbak) en toch zeer stabiel.

 • Opvouwbaar

  Eenvoudig en compact in te klappen, zonder dat u de tas hoeft te verwijderen.

 • Multifunctionele remmen

  De rem omhoog voor afremmen en omlaag voor parkeren, wanneer u gaat zitten.

 • Ergonomische handvaten

  Voor een ontspannen en gezonde grip. Ook voorzien van veilige reflectoren.

 • Geschikt voor binnen en buiten

  Opgewassen tegen het buitenleven, maar ook zeer wendbaar voor binnengebruik.

 • Soft wielen

  Lek-vrije banden, minder trilling op de weg en een langere levensduur.

 • Standaard voorzieningen

  Altijd voorzien van een comfortabel zitje, stokhouder, rug band en rollatortas.

 • Eenvoudige kliksluiting

  Extra kliksluiting voor wanneer u de rollator opvouwt, wel zo veilig.

Booschappen doen met de rollator Travixx

Travixx Classic

De allerlichtste rollator in ons assortiment! Met slechts 6.4 kilo neemt u de rollator makkelijk overal mee naar toe.

Het exclusieve design en de smalle rugband zorgen voor een moderne uitstraling. Het zitje en de standaard meegeleverde tas maken de rollator compleet.

Eigenschappen Travixx Classic

Rugband smal met soft padding
Tas standaard, met ritssluiting. 22,5(H) x 38,5(B) x 19,5(D) cm 
Zitje kunststof gaas, zwart
Gewicht slechts 6.4 kilo
Maten verkrijgbaar in maat S en M
Kleuren Kite Blue, Salt White, Macadamia Brown
Prijs € 299,-

Ga op pad met uw Travixx

Travixx Deluxe

De op een na lichtste rollator in ons assortiment. Beschikbaar in luxueuze kleuren voor een stijlvolle uitstraling.

Met een brede verstelbare rug band en een stevig zitje voor extra zitcomfort, en een extra grote tas voor uw boodschappen.

Eigenschappen Travixx Deluxe

Rugband breed en verstelbaar met soft padding
Tas groot, met ritssluiting. 26(H) x 39(B) x 19,5(D) cm
Zitje gepolsterd, zwart
Gewicht 7.0 kilo
Maten verkrijgbaar in maat S en M
Kleuren Dark Blue, Tuscan Red, Metal Grey
Prijs € 369,-

Rollator Travixx Traveller

Travixx Traveller

Dé rollator om er mee op uit te trekken. Bospaden, stranden en parken trotseert u met de Travixx Traveller.

Dankzij de grote banden met dieper profiel heeft u goede grip op verschillende ondergronden. De lederen details op de tas en het zitje geven een stoere uitstraling.

Eigenschappen Travixx Traveller

Rugband breed en verstelbaar met soft padding
Tas groot, met lederen details en ritssluiting. 29(H) x 39,5(B) x 19,5(D) cm
Zitje echt leder en gepolsterd, cognac
Gewicht 8.1 kilo
Maten verkrijgbaar in maat M
Kleuren Elegant Black, Stylish Silver
Prijs € 389,-

Nu in de verkoop!

De Travixx Classic, Deluxe en Traveller zijn verkrijgbaar bij Medipoint.

Optioneel: Eénjarig onderhoudscontract

Bij aankoop van de Travixx Classic rollator kunt u optioneel kiezen voor een éénjarig onderhoudscontract t.w.v. € 79,99. Met dit onderhoudscontract kunt u:

 • Twee keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt laten uitvoeren.
 • Reparatie of onderhoud laten verrichten zonder arbeidskosten te betalen.
 • Een gratis vervangende rollator (standaard model) krijgen wanneer de reparatie niet direct kan worden uitgevoerd.
 • Terecht bij alle Medipoint winkels voor een reparatie.

Onze trots in beeld

De Travixx Classic, Deluxe en Traveller

Bekijk hoe deze mensen kunnen gaan en staan waar zij willen met hun Travixx rollator. Ontdek de unieke eigenschappen van ieder model en de eenvoud en het plezier van het gebruik.

 

Ondersteuning met onze Travixx rolstoelen

Het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid die onze klanten dankzij hun Travixx rollator ervaren, bieden we met ons huismerk ook voor klanten die langdurig of tijdelijk, wegens een operatie of revalidatie, in een rolstoel zitten. We breiden ons Travixx huismerk uit met een gloednieuwe, unieke Travixx rolstoel! Voorzien van alle gemakken, extra’s en een stijlvol design, zoals u van onze Travixx producten mag verwachten. Lekker even naar buiten of een dagje weg, gezellig samen of zelfstandig? De Travixx rolstoel brengt u verder!

Travixx Comfort Lite

Stijlvol ontworpen

Een opvouwbare, lichtgewicht rolstoel. Voorzien van alle gemakken en een stijlvol design. Ontworpen met aandacht voor veiligheid en comfort.  Beschikbaar in de kleuren blauw-zwart of wit-zwart.

De rolstoel is voorzien van ergonomische gevormde handvatten voor een goede grip om de rolstoel comfortabel en veilig voort te duwen.

Mee in de auto

Dankzij het lichte gewicht en het gemakkelijk inklapbare frame, is de Travixx Comfort Lite gemakkelijk te vervoeren. Zelfs als de achterbak van uw auto minimale ruimte heeft, past de Travixx Comfort Lite erin.
De wielen kunt u eenvoudig met één druk op de knop van de rolstoel af nemen. Daarnaast zijn de voetsteunen gemakkelijk op te klappen en afneembaar.

Veilig op weg

Veiligheid is bij het gebruik van een rolstoel enorm belangrijk. Ook daar is uitgebreid aan gedacht bij de Travixx Comfort Lite rolstoel.
De achterwielen hebben slechts 3 stevige spaken, waardoor er niets tussen kan komen.
Ook is de rolstoel uitgerust met anti-tip wielen. Deze wielen voorkomen dat de rolstoel achterover kiept bij het nemen van een helling of een obstakel.

De Travixx Comfort Lite rolstoel is met zorg samengesteld. Een lichtgewicht, design rolstoel, waarbij het gebruikersgemak centraal staat. Ervaar het nu zelf voor € 499,-.

Bekijk Travixx Comfort Lite