basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Medipoint Nieuws

09-04-2020 Veelgestelde vragen rondom coronavirus (COVID-19)

Wij beantwoorden graag de veelgestelde vragen op het gebied van het coronavirus.

Lees meer

09-04-2020 Medipoint informatie coronavirus (COVID-19)

Wij houden u graag op de hoogte van onze maatregelen in relatie tot de ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus.

Lees meer

03-04-2020 Medipoint-medewerker terug de zorg in

Collega Michael Teeuwen verzorgt sinds kort coronapatiënten in het Dijklander ziekenhuis in Purmerend.

Lees meer

01-11-2019 Wijziging bankrekeningnummer Medipoint

Met ingang van 1 november 2019 is Medipoint overgestapt van de ABN Amro bank naar de Rabobank. Klanten zullen een brief ontvangen over het gewijzigde bankrekeningnummer.

Lees meer

30-10-2019 Fraudeurs verkopen alarmeringssystemen onder de naam Medipoint

Bij Medipoint is het bericht binnengekomen dat er in Tilburg één of meerdere fraudeurs alarmeringssystemen aan de deur verkoopt onder de naam Medipoint.

Lees meer

14-10-2019 Schriftelijke reactie Medipoint op uitzending Kassa 12 oktober 2019

Zaterdag 12 oktober 2019 besteedde Kassa in haar uitzending aandacht aan de bureaucratie in de
hulpmiddelenzorg. Tijdens de uitzending zijn klachten over hulpmiddelenleveranciers, waaronder één klacht met betrekking op een levering door Medipoint, uitgelicht. Bijgaand leest u Medipoints schriftelijke reactie.
Lees meer

13-09-2019 Medipoint ondersteunt de Esther Vergeer Foundation

De Esther Vergeer Foundation en Medux zijn onlangs een samenwerkingsverband aangegaan voor een periode van twee jaar. Door de Esther Vergeer Foundation te steunen, wil Medux bijdragen aan de doelstelling van de Foundation om kinderen met een lichamelijke beperking te laten kennismaken met de kracht van sport.

Lees meer

18-07-19 Wijziging mobiliteitshulmiddelen en roerende voorzieningen Wmo-Wlz

Op 1 januari 2020 worden nieuw aan te vragen mobiliteitshulpmiddelen voor bewoners van Wlz-instellingen (met of zonder behandeling) niet meer vergoed vanuit de Wmo. Dit zal worden vergoed vanuit de Wlz/zorginstelling.

Lees meer

20-06-19 Medipoint sponsort EK rolstoelbasketbal vrouwen

Van 30 juni t/m 7 juli 2019 vindt het EK dames-rolstoelbasketbal plaats bij Topsportcentrum Rotterdam. Medipoint sluit zich aan als sponsor. Daarnaast verloot Medipoint 5 x 2 toegangskaarten voor een wedstrijd naar keuze.

Lees meer

19-06-19 Medipoint als spreker tijdens de ORTEC Workforce Experience 2019

Op dinsdag 25 juni organiseren ORTEC en Pathé de Workforce Experience 2019 in Pathé Utrecht Leidsch Rijn. Medipoint is naast Center Parcs en Pathé één van de sprekers over het thema ‘Regisseren en optimaliseren’.

Lees meer

10-05-19 Opening en viering thuiszorgwinkel Deventer

Op 6 mei 2019 openden wij onze deuren voor de nieuwe thuiszorgwinkel in Deventer. Wij vieren dit met de openingsweek van dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni. 

Lees meer

10-01-2019 IVT thuis- en kraamzorg bundelt krachten met Medipoint

Zorgorganisatie IVT en hulpmiddelenleverancier Medipoint versterken hun samenwerking en openen samen een thuiszorgwinkel in Den Bosch.

Lees meer 

18-01-2019 Nieuwe sportrolstoel voor hockeyspeler

Afgelopen week heeft Medipoint bijgedragen aan het vervullen van de wens van Erwin Wierda (24 jaar). Vanwege zijn spierziekte speelt Erwin al sinds zijn 13e hockey in een rolstoel. Zijn sportrolstoel was na 10 jaar aan vervanging toe, maar ..

Lees meer

15-01-2019 Vernieuwde handreiking inkoop Wmo-hulpmiddelen

De VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten), Firevaned (branchevereniging van hulpmiddelenleveranciers) en koepelorganisatie Ieder(in) hebben gezamenlijk de ‘handreiking inkoop hulpmiddelen’ uit 2014 geactualiseerd.

Lees meer

22-11-2018 Reactie Medipoint op nieuwsartikel over scootmobielongevallen door SWOV

Medipoint sluit zich als actief lid van branchevereniging Firevaned aan bij de reactie op het onderzoek naar scootmobiel ongevallen op de openbare weg.

Lees meer

01-11-2018 Medipoint professionaliseert webshop door fulfilment

Klanten in de zorghulpmiddelenbranche verwachten steeds vaker dezelfde omni-channel beleving als van bekende grote e-commerce partijen zoals Coolblue en Bol.com. Door de groeiende adoptie van het online bestellen van hulpmiddelen neemt de complexiteit van voorraadbeheer en management voor Medipoint toe. Om die reden heeft Medipoint Retail het logistieke gedeelte van haar webshop sinds oktober dit jaar uitbesteed.

Lees meer

12-6-2018 Zorg- en welzijnshulpmiddelen kopen bij uitleenpunt Klazienaveen

Om klanten, naast het lenen en huren, ook te kunnen voorzien in het kopen van zorg- en welzijnshulpmiddelen op een uitleenpunt, heeft Medipoint een Zorghulpmiddelenpunt ontwikkeld in het Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken te Klazienaveen.

Lees meer

25-4-2018 Medipoint lanceert eigen huismerk ‘Travixx’

De lancering van Travixx by Medipoint is een feit. Door krachten te bundelen met professionele fabrikanten en input te verzamelen van klanten en medewerkers, heeft Medipoint een eigen huismerk mobiliteitshulpmiddelen ontwikkeld.

Lees meer

17-1-2018 Opening hulpmiddelen uitleenpunt Medipoint in Ravenstein

Om inwoners van Ravenstein en omgeving te kunnen voorzien in het lenen en huren van zorg- en welzijnshulpmiddelen, heeft Medipoint op woensdag 17 januari een hulpmiddelen uitleenpunt geopend in het gebouw van Atlas Kidtech in Ravenstein.

Lees meer

15-1-2018 Verklaring Medipoint n.a.v. Radar-uitzending 15 januari 2018

Op maandag 15 januari 2018 besteedde Radar in haar uitzending aandacht aan enkele klanten van Medipoint. Wij waren in de uitzending aanwezig om daar onze reactie te geven. Hieronder is deze reactie nogmaals weergegeven.

Lees meer

08-12-2017 Sluiting winkel Lelystad

Medipoint heeft besloten om de Icare | Medipoint winkel in Lelystad v.a. woensdag 27 december te sluiten, aan de Plaats 1, vanwege tegenvallende winkelresultaten de afgelopen jaren. De activiteiten rondom het lenen, huren en kopen van zorg- en welzijnshulpmiddelen worden daarom voortgezet in de Icare | Medipoint winkel in Harderwijk en het uitleenpunt in Dronten. Tot die tijd is iedereen uiteraard nog van harte welkom in de winkel in Lelystad.

Lees meer

21-09-2017 Medipoint brengt omnichannel in praktijk

In maart 2017 lanceerde Medipoint haar nieuwe e-commerce platform met de nieuwe webshop. Deze webshop is onderdeel van een omnichannel strategie die nu een verdere invulling krijgt. Tijdens de 50PlusBeurs lanceert Medipoint haar eerste webshopzuil.

Lees meer

21-12-2016 Strategische samenwerking ZuidZorg

Per 1 januari 2017 gaat Medipoint een strategische samenwerking aan met de professionele zorginstelling ZuidZorg (regio Eindhoven). Op dit moment heeft ZuidZorg nog een samenwerkingscontract met Welzorg. Deze overeenkomst loopt per 1 januari af. Vanaf dat moment zal Medipoint de cliënten en leden van ZuidZorg voorzien van de juiste hulpmiddelen en advies.

Lees meer

Oudere berichten