basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image
  • Altijd een winkel in uw buurt
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen

Medipoint Nieuws

12-6-2018 Zorg- en welzijnshulpmiddelen kopen bij uitleenpunt Klazienaveen

Om klanten, naast het lenen en huren, ook te kunnen voorzien in het kopen van zorg- en welzijnshulpmiddelen op een uitleenpunt, heeft Medipoint een Zorghulpmiddelenpunt ontwikkeld in het Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken te Klazienaveen.

Lees meer

25-4-2018 Medipoint lanceert eigen huismerk ‘Travixx’

De lancering van Travixx by Medipoint is een feit. Door krachten te bundelen met professionele fabrikanten en input te verzamelen van klanten en medewerkers, heeft Medipoint een eigen huismerk mobiliteitshulpmiddelen ontwikkeld.

Lees meer

17-1-2018 Opening hulpmiddelen uitleenpunt Medipoint in Ravenstein

Om inwoners van Ravenstein en omgeving te kunnen voorzien in het lenen en huren van zorg- en welzijnshulpmiddelen, heeft Medipoint op woensdag 17 januari een hulpmiddelen uitleenpunt geopend in het gebouw van Atlas Kidtech in Ravenstein.

Lees meer

15-1-2018 Verklaring Medipoint n.a.v. Radar-uitzending 15 januari 2018

Op maandag 15 januari 2018 besteedde Radar in haar uitzending aandacht aan enkele klanten van Medipoint. Wij waren in de uitzending aanwezig om daar onze reactie te geven. Hieronder is deze reactie nogmaals weergegeven.

Lees meer

08-12-2017 Sluiting winkel Lelystad

Medipoint heeft besloten om de Icare | Medipoint winkel in Lelystad v.a. woensdag 27 december te sluiten, aan de Plaats 1, vanwege tegenvallende winkelresultaten de afgelopen jaren. De activiteiten rondom het lenen, huren en kopen van zorg- en welzijnshulpmiddelen worden daarom voortgezet in de Icare | Medipoint winkel in Harderwijk en het uitleenpunt in Dronten. Tot die tijd is iedereen uiteraard nog van harte welkom in de winkel in Lelystad.

Lees meer

21-09-2017 Medipoint brengt omnichannel in praktijk

In maart 2017 lanceerde Medipoint haar nieuwe e-commerce platform met de nieuwe webshop. Deze webshop is onderdeel van een omnichannel strategie die nu een verdere invulling krijgt. Tijdens de 50PlusBeurs lanceert Medipoint haar eerste webshopzuil.

Lees meer

21-12-2016 Strategische samenwerking ZuidZorg

Per 1 januari 2017 gaat Medipoint een strategische samenwerking aan met de professionele zorginstelling ZuidZorg (regio Eindhoven). Op dit moment heeft ZuidZorg nog een samenwerkingscontract met Welzorg. Deze overeenkomst loopt per 1 januari af. Vanaf dat moment zal Medipoint de cliënten en leden van ZuidZorg voorzien van de juiste hulpmiddelen en advies.

Lees meer

29-02-2016 Amstelring gaat strategische samenwerking aan met Medux