basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland
member-association-logo

Speciaal voor u als lid

Als lid van een ledenvereniging, profiteert u nu van maar liefst 50% korting op een ViscoClimate Ultra droommatras van topkwaliteit.

hover-image Bekijk matras

of lees meer

hover-image
hover-image

Onze Droomactie, voor u

Tijdens onze Droomactie profiteert u van 50% korting op het ViscoClimate Ultra matras. Bestel uw matras eenvoudig online en wij zorgen voor de rest. Optioneel voeren we samen met u vooraf aan de levering een bedbodemcheck uit op afstand. Binnen 10 werkdagen leveren wij op afspraak uw nieuwe matras af tot in uw slaapkamer en nemen we het oude matras mee retour. Alles zonder extra kosten. Onze bezorgers en slaapexperts volgen de RIVM-richtlijnen op rondom het coronavirus. Lees hier meer over onze maatregelen.

Gratis levering én retour van uw oude matras t.w.v. € 29,99

Gratis bedbodemcheck samen met een slaapexpert op afstand t.w.v. € 59.99

information_image

10 jaar garantie

information_image
spec-icon
80 x 200
90 x 200
90 x 210
spec-icon
140 x 200
160 x 200
180 x 200

Wilt u een ander formaat? Kijk in de webshop of vraag het onze slaapexperts.

Aanbevolen door zorgprofessionals

Met het ViscoClimate Ultra matras haalt u een droommatras in huis. Het ViscoClimate Ultra matras is vervaardigd van Zwitsers traagschuim dat uitstekend ademt en ventileert. De kwaliteit en veerkracht blijven hierdoor gewaarborgd waardoor het matras lang mee gaat. Zo lang zelfs, dat we 10 jaar garantie bieden.
Zodra u in bed stapt, past het matras zich aan naar uw lichaam zonder zijn veerkracht te verliezen. De 7 zones zorgen voor een optimale ondersteuning waardoor u een perfecte slaaphouding aanneemt.

usp-icon

Aanbevolen door zorgprofessionals

usp-icon

Zwitserse topkwaliteit

usp-icon

Drukverlagend traagschuim, zeer goed ventilerend

usp-icon

Leverbaar in alle gewenste afmetingen

Bekijk het product

Ontvang een gratis bedbodemcheck t.w.v. € 59,99

Naast een goed matras, is een goede bedbodem essentieel voor uw slaapcomfort. Tijdens onze droomactie, ontvangt u optioneel een gratis bedbodemcheck. Vanwege het coronavirus doen we de bedbodemcheck dit jaar ook op afstand. Aan de hand van instructies van een slaapexpert op afstand checkt u samen uw bed en bedbodem op leeftijd, type, montage, verstelbaarheid en de algehele staat. Na afloop ontvangt u van ons vrijblijvend advies. Lees hier meer over een bedbodemcheck op afstand.

Droomactie 2020 viscoclimate ultra matras 50 procent korting banner
Of bekijk de instructievideo.
cutout offer-image

Wilt u persoonlijk advies?
Ik ben hier om u te helpen!

ABB5B85E-881C-4D3F-8240-EDCCB03B1491
top-image

Bent u op zoek naar een complete slaapoplossing?

Erwin, of een van onze andere slaapexperts, geeft u graag persoonlijk advies over bedden, bedbodems, matrassen en kussens; Alles voor een complete slaapoplossing! Graag stelt onze expert een uniek voordeelpakket voor u samen. Dit kan bij ons in de winkel, telefonisch of bij u thuis.

 

In een paar stappen naar uw slaapoplossing

Vraag uw complete slaapoplossing aan bij onze experts in de winkel of telefonisch. Heeft u liever persoonlijk advies aan huis? Dat kan natuurlijk ook. Maak dan een afspraak met onze Thuisservice. Klik op ‘in de winkel’ of ‘telefonisch/thuis’ voor meer uitleg hoe het bestelproces in zijn werk gaat en welke coronamaatregelen we nemen.

step-1-image
Bezoek onze winkel

Kom langs in één van onze 60 winkels voor persoonlijk advies. Onze deskundige winkelmedewerkers adviseren u graag. Samen kijken we naar een slaapoplossing die het beste aansluit op uw situatie. Dit alles doen we volgens de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Lees hier meer over onze maatregelen.

usp-icon Vind een winkel bij u in de buurt
Kom proefliggen & krijg persoonlijk advies

Terwijl u lekker ligt of zit, neemt de winkelmedewerker de opties met u door. Bent u enthousiast? Dan plannen we een vervolgafspraak in voor het bezorgen van het matras, of misschien wel voor uw complete slaapoplossing. We desinfecteren het matras vooraf aan het proefliggen.

step-2-image
step-3-image
Bezorging tot in uw slaapkamer

We bezorgen uw slaapoplossing op afspraak én gratis bij u thuis tot in de slaapkamer. De bezorger houdt 1,5 meter afstand, en draagt waar nodig beschermende kleding. Optioneel neemt de bezorger uw oude matras direct kosteloos mee. Zo hoeft u niet te sjouwen en kunt u diezelfde avond al heerlijk wegdromen.

Vind een winkel bij u in de buurt
step-1-image
Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze experts via het contactformulier, per e-mail of telefoon.

usp-icon Contactformulier usp-icon klantenservice@medipoint.nl usp-icon 088 – 10 20 100 (optie 3)
Telefonisch gesprek

Telefonisch bespreken we uw wensen en behoeften om de slaapexperts van onze Thuisservice voor te bereiden op een eventueel bezoek bij u thuis. Ook stellen we u enkele vragen over uw gezondheid, zodat onze experts veilig en gezond kunnen werken.

step-2-image
step-3-image
Een expert bij u thuis

Onze expert van de Thuisservice adviseert u graag vrijblijvend over de verschillende bedden, matrassen en welke opties het beste aansluiten bij uw situatie. Bent u enthousiast? Dan plannen we een vervolgafspraak in voor het bezorgen van het matras, of misschien wel uw complete slaapoplossing. Dit alles doen we volgens de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Lees hier alles over onze maatregelen.

Bezorging tot in uw slaapkamer

We bezorgen uw slaapoplossing op afspraak én gratis bij u thuis tot in de slaapkamer. De bezorger houdt 1,5 meter afstand, en draagt waar nodig beschermende kleding. Uw oude matras nemen we direct kosteloos mee. Zo hoeft u niet te sjouwen en kunt u diezelfde avond avond al heerlijk wegdromen.

Maak een afspraak
step-4-image
arrow-left
arrow-right