basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
 • Veilig online betalen
 • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
 • 60 echte winkels door heel nederland

Beleef het bij Medipoint l ZorgAccent

Waar: Medipoint l ZorgAccent winkel, Constantijnstraat 32A Nijverdal (achterzijde gemeentehuis)
Wanneer: Vrijdag 2 juni 2017 tussen 10.00 en 16.00 uur (vrije inloop)

Tijdens deze dag geldt er 20% korting op het hele productassortiment!

Medipoint organiseert in samenwerking met ZorgAccent een feestelijke GEZONDHEIDSMARKT. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur en neem ook uw familie, vrienden of buren mee! Wij zorgen dat er een hapje en drankje voor u klaarstaat.

U kunt onder andere het volgende verwachten:

 • Demonstraties bedden en matrassen
  Een productspecialist geeft demonstraties en beantwoordt al uw vragen omtrent matrassen en het Timeless bed. Dit is hét bed ter voorbereiding op de toekomst: een boxspringbed uitgerust met alle zorgfuncties van een hoog-laagbed. Ook krijgt u op deze dag 20% korting op Timeless bedden, Timeless bed accessoires en bijpassende matrassen.
 • Korting op rollators en accessoires
  Ontvang 20% korting op alle rollators en accessoires!
 • Demonstratie scootmobielen en driewielfietsen
  Een productspecialist geeft uitleg en advies over de mogelijkheden van diverse modellen en u kunt een testrit maken op een parcours. Daarnaast krijgt u op deze dag tot 25% korting op al onze scootmobielen. Tevens kunt u scootmobielen huren, al vanaf € 1,99 per dag.
 • Aandacht voor uw welzijn
  Informatie van Evenmens, een vrijwilligersorganisatie die u thuis en bij uw welzijn kan ondersteunen bijvoorbeeld bij een partner met dementie. Daarnaast beantwoordt Stichting De Welle al uw vragen over welzijnsactiviteiten bij u in de buurt.
 • Wijkteam ZorgAccent
  Een wijkteam van Zorgaccent is aanwezig voor informatie en om vragen te beantwoorden over de zorg en buurtgericht werken bij ZorgAccent.
 • Proeverij van de Maaltijdservice
  Proef de verschillende hapjes uit de proeverij van de maaltijdservice van ’n TIP uit Daarle en van Apetito.
 • Gratis bloeddruk meten
  U kunt van 11.00 uur tot 13.00 uur gratis uw bloeddruk laten meten door een wijkverpleegkundige van ZorgAccent.
 • Demonstratie sta-opstoelen
  Een productspecialist voorziet u van een persoonlijke zitanalyse en kan u helpen met het uitzoeken van een sta-opstoel op maat. Ook krijgt u tot 25% korting op alle sta-opstoelen en sta-opstoel accessoires.

Lezingen

 • Lezing Zelfredzaamheid
  Medipoint en ZorgAccent PLUS geven u informatie, advies en voorlichting over hoe u zelfstandig thuis kunt blijven wonen met de services aan huis en de verschillende hulpmiddelen.
  De lezing wordt gegeven om: 11.00 uur en 13.00 uur
 • Lezing Gezond slapen
  Productspecialist Deron geeft een lezing over Gezond Slapen. Tijdens deze lezing krijgt u uitleg en advies over gezond slapen en het Timeless bed.
  De lezing wordt gegeven om: 12.00 uur en 14.00 uur

Inschrijven
Indien u zeker wilt zijn van een plaats, schrijf u dan in voor een van deze lezingen via 0546 – 83 72 92 (tussen 8.30 en 12.30 uur) / 0546 – 83 72 96 of plus@zorgaccent.nl. Vrij binnenlopen mag natuurlijk ook.

Word lid en ontvang een gratis hoofdkussen!

Kom naar de Gezondheidsmarkt, word lid van de ZorgAccent PLUS en ontvang deze dag naast 20% korting op het gehele Medipoint productassortiment ook een gratis hoofdkussen! Bovendien profiteert u het hele jaar door van kortingen in de Thuiszorgwinkel en op de handige diensten van ZorgAccent PLUS. Lid worden kan voor slechts €16,- per adres per jaar.