basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image

IVT thuis- en kraamzorg bundelt krachten met Medipoint

IVT thuis- en kraamzorg samenwerking MP
Marjolein Jaquet (IVT) en René Martens (Medipoint) ondertekenen samenwerkingscontract

Zorgorganisatie IVT en hulpmiddelenleverancier Medipoint versterken hun samenwerking en openen samen een thuiszorgwinkel in Den Bosch. Op 10 april is de overeenkomst getekend. In de winkel kunnen inwoners van Den Bosch en omgeving straks terecht voor het lenen, huren en kopen van zorghulpmiddelen. Wie een zorgvraag heeft, wordt snel en dichtbij huis geholpen en krijgt advies afgestemd op de eigen situatie. Met de overeenkomst richten IVT en Medipoint zich samen op innovatie in de zorg. Een nieuw product is bijvoorbeeld de Somnox slaaprobot waarmee u door intelligente technologie beter, sneller en langer slaapt, zodat u fitter wakker wordt.

Hét punt voor zorghulpmiddelen
Bij IVT kunt u terecht voor kraamzorg, verpleging, verzorging en huishoudelijke hulp. Hier draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken. Medipoint biedt daarbij een uitgebreid assortiment zorg- en welzijnshulpmiddelen aan die u kunt lenen, huren of kopen. Medipoint werkt samen met IVT en ook met veel gemeenten en alle zorgverzekeraars. Zo worden mensen voorzien van de juiste zorghulpmiddelen en persoonlijk en deskundig advies over deze hulpmiddelen.

Bij revalidatie thuis, een zwangerschap, een bevalling of bij verpleging aan huis heeft u soms hulpmiddelen nodig. Naast de bestaande mogelijkheden van het gratis lenen en huren van zorgmiddelen binnen IVT, kunt u na het openen van de winkel ook terecht voor het kopen van handige hulpmiddelen. Denk hierbij aan een rollator, rolstoel of hulpmiddel voor het aantrekken van een steunkous.

IVT thuis- en kraamzorg
IVT is een actieve, groeiende zorgorganisatie met een veelzijdig kraam- en thuiszorgaanbod in de regio Den Bosch, Vught, Heusden en Oss. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij zijn een organisatie die medewerkers en klanten ondersteunt en die snel inspeelt op veranderingen. Bij IVT draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.