basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Medipoint lanceert met trots eigen huismerk: Travixx

De lancering van Travixx by Medipoint is een feit. Door krachten te bundelen met professionele fabrikanten en input te verzamelen van klanten en medewerkers, heeft Medipoint een eigen huismerk mobiliteitshulpmiddelen ontwikkeld.

Medipoint: voor al uw zorg- en welzijnsproducten

Medipoint heeft een breed aanbod van zorg- en welzijnsproducten. Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kunt u ervoor terecht. Medipoint heeft veel kennis van de zorgmarkt en werkt nauw samen met gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars.

“De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, daar blijft u het liefst zo lang mogelijk van genieten, ook wanneer u minder mobiel wordt. Als het aan ons ligt staat er zo min mogelijk in de weg om die vrijheid te blijven ervaren.” – aldus René Martens.

Consument kiest anno 2018 ook voor stijlvol hulpmiddel

Medipoint vindt de klantervaring erg belangrijk in haar strategische keuzes. Uit marktonderzoek van Medipoint blijkt dat steeds meer Nederlanders niet alleen kiezen voor functionele hulpmiddelen, maar ook design belangrijk vinden. Dat ziet u de laatste jaren ook terug in de ontwikkeling van het aanbod in hulpmiddelen.

Medipoint kwam daarom in 2013 al met haar eerste eigen design rollator: de Travixx rollator. Een succesvol product vanwege het opvallende design, de verschillende kleuren, maar zeker ook vanwege de kwaliteit en ergonomie.

Eigen huismerk

Na het succes van de eerste Travixx rollator in 2013, is Travixx een gevestigde merknaam geworden binnen de hulpmiddelenbranche. Dankzij de gebruikerservaringen van klanten heeft Medipoint de Travixx rollator steeds verder geoptimaliseerd. Nu gaat Medipoint een stap verder en lanceert met trots Travixx by Medipoint als een geheel eigen huismerk met mobiliteitshulpmiddelen. Uniek in de Nederlandse markt.

Nu verkrijgbaar in webshop en winkels

Het Travixx by Medipoint huismerk trapt af met drie gloednieuwe Travixx rollators en een Travixx rolstoel: de Comfort Lite. De Travixx rollators en de speciaal ontwikkelde rolstoel zijn vanaf deze week verkrijgbaar in de Medipoint winkels en in de Medipoint webshop. Benieuwd naar het complete Travixx verhaal? Bekijk het hier.