basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Senioren telefoon: waar moet u op letten?

Appen, bellen of internetten op een moderne telefoon, het is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Speciaal hiervoor zijn er verschillende seniorentelefoons ontwikkeld. Deze zijn een stuk gemakkelijker in het gebruik. Benieuwd welke het best bij u past? Lees dan verder.

Welk type telefoon past het beste bij u?

Wij helpen u een handje door het verschil tussen een senioren telefoon en een senioren smartphone uit te leggen en verschillende modellen uit ons assortiment uit te lichten.

Senioren smartphone

Een senioren smartphone is voorzien van alle functies die een moderne smartphone ook heeft. Naast bellen en sms-en kunt u app’s downloaden, Whats-appen, foto’s maken en heeft u verbinding met internet of wifi.

De bediening van een senioren smartphone is bijzonder makkelijk. De telefoon heeft een eenvoudig menu, grote toetsen en extra grote cijfer- en letterweergave.

Daarnaast heeft een senioren smartphone een alarmfunctie waarmee u in een noodsituatie, door één druk op de knop, uw naasten kunt alarmeren. Alle senioren smartphones zijn goed te gebruiken in combinatie met een hoorapparaat.

Juiste telefoon kiezen senioren

Senioren telefoon (mobiel)

Wilt u uw telefoon alleen gebruiken om te bellen of sms-en? Dan kunt u kiezen voor een senioren telefoon. Deze telefoon heeft geen internet, maar is wel zeer eenvoudig in gebruik.

Een senioren telefoon toont grote informatie op het scherm, heeft extra grote toetsen en een eenvoudige bediening om te bellen en te sms-en. Een senioren telefoon is voorzien van een alarmtoets, zo alarmeert u direct uw naasten in geval van nood.

Heeft u een hoortoestel? Alle senioren telefoons zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met een hoortoestel. U regelt het bel- en gespreksvolume zelf.

Telefoons voor ouderen

Het verschil tussen een senioren telefoon en een senioren smartphone

Het grote verschil tussen een senioren telefoon en senioren smartphone is het gebruik van internet op de telefoon. Daarnaast is de gesprekstijd vaak ook langer bij een senioren telefoon.

Kies uw mobiele telefoon

Om een goede keuze te maken welke mobiele telefoon bij u past, hebben wij de verschillende functies van ons assortiment mobiele senioren telefoons op een rijtje gezet. Zo kunt ze eenvoudig met elkaar vergelijken om de juiste keuze te maken.

Fysic FM-6700 Big Button GSM Fysic FM-9760 Fysic FMA-5000
Smartphone kruis kruis kruis Groen vinkje
Wifi kruis kruis kruis Groen vinkje
Bluetooth kruis kruis Groen vinkje Groen vinkje
Camera kruis Groen vinkje Groen vinkje Groen vinkje
Alarmtoets Groen vinkje Groen vinkje Groen vinkje Groen vinkje
Handsfree Groen vinkje Groen vinkje Groen vinkje Groen vinkje
Grote toetsen Groen vinkje Groen vinkje Groen vinkje Groen vinkje
Simlock vrij Groen vinkje Groen vinkje Groen vinkje Groen vinkje
Gesprekstijd*
3 uur 10 uur 4 uur 2,5 uur
Prijs € 39,99 € 79,99 € 129,99 € 199,-
Bestel nu Bestel nu Bestel nu Bestel nu

*De tijd dat een telefoon kan worden gebruikt (voor telefoongesprekken, verzenden of ontvangen van data) voordat de batterij leeg is.