basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
 • Veilig online betalen
 • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
 • 60 echte winkels door heel nederland

pre-order Somnox slaaprobot

‘s Werelds eerste slaaprobot


Maak kennis met een primeur op slaapgebied: de Slaaprobot. Dit unieke apparaat helpt u om beter, sneller en langer te slapen, zodat u fitter wakker wordt. Door middel van intelligente technologie worden lichaam en geest gekalmeerd en verbetert uw nachtrust.

De Slaaprobot is een zachte knuffelbare robot die adembewegingen simuleert. Wanneer u de Slaaprobot gedurende de nacht tegen uzelf aanhoudt, gaat u onbewust rustiger mee ademen en valt u makkelijker in slaap.

Daarnaast kan de robot rustgevende geluiden afspelen zoals begeleide meditatie, muziek en hartslag, dat vanzelf stopt wanneer u slaapt.

Met het bedieningspaneel zet u de Slaaprobot aan of uit. Om de Slaaprobot naar eigen voorkeuren in te stellen, is er een speciale app beschikbaar voor uw mobiele telefoon.

De voordelen op een rij:

 • Het gezonde alternatief voor slaapmedicatie
 • Raak sneller in slaap
 • Slaap dieper en stabieler
 • Ervaar het geborgen gevoel van een zachte knuffel in uw armen
 • Word frisser wakker
 • Slaap langer door

Somnox Slaaprobot huren of kopen

Benieuwd of de Slaaprobot iets voor u is? U huurt hem al voor € 25.- per week om uit te proberen. Liever gelijk kopen? Dan kunt u het aanschaffen voor € 599,- via onderstaande knop.

Slaaprobot huren

Slaaprobot kopen

Ziet u uzelf al wegdromen met de Slaaprobot?

“Ik sliep zelfs langer dan normaal”

Petra van Gestel mocht de Slaaprobot testen:

“Normaal stap ik in bed en kijk ik nog even televisie. Nu pakte ik de Slaaprobot vast om in te slapen. Ik merkte dat ik automatisch met het apparaat mee ging ademen. De rust in mijn ademhaling zorgde ervoor dat ik vrij snel in slaap viel en zelfs langer sliep dan normaal.”

Lees wat anderen ervan vinden

Advies van onze slaapverbeteraar
Medipoint Slaapverbeteraar Erwin

Een betere nachtrust. Bij Medipoint hebben wij het onze missie gemaakt om de kwaliteit van leven beter te maken. Een goede nachtrust is daarbij erg belangrijk.

Door het aanbieden van de Slaaprobot, willen wij mensen helpen tot een betere nachtrust te komen. Heerlijk wegdromen met de Slaaprobot om de volgende dag uitgerust en fris wakker te worden.

Functies van de Slaaprobot:

Ademhalingssimulatie

De Slaaprobot simuleert een menselijk ademhalingsritme, dat langzamer is dan uw eigen ademhaling. Wanneer u de robot vasthoudt, gaat u onbewust mee ademen met zijn ritme. De robot maakt uw ademhaling geleidelijk trager. Dit geeft de hersenen een seintje om het lichaam te ontspannen waardoor u sneller in slaap valt.

Rustgevende geluiden

Muziek en rustgevende geluiden dragen bij aan het verminderen van stress en zorgen voor een ontspanningsmodus. Droom weg met natuurgeluiden, geleide meditatie, slaapliedjes, een hartslag of luisterboeken.

slapen met Somnox

Somnox met boek

Affectie en comfort

De Slaaprobot is gemaakt in een ergonomische vorm die u gemakkelijk kunt vasthouden tijdens het slapen. Leg de robot tegen uw borst, wikkel uw armen en handen er omheen en u zult merken dat dit u een geborgen gevoel geeft.

Persoonlijk aanpasbaar

Door middel van een app op uw mobiel kunt u de geluiden en ademhalingsoefeningen naar eigen voorkeur instellen. U kunt eigen ademhalingsoefeningen maken of kiezen uit één van de vele voorinstellingen.

feitje over slapenWist u dat…
…1 op de 5 Nederlanders slaapproblemen ervaart? De Slaaprobot verbetert uw nachtrust

Matras geschikt voor de zorgSlaap sneller

De Slaaprobot maakt gebruik van bewezen geleide ademhalings– en cognitieve oefeningen om sneller in slaap te vallen.

Gratis levering matrasGratis thuisbezorgd

We bezorgen uw nieuwe slaapmaatje gratis bij u thuis.

Nog even alles op een rij

 • Een gezond alternatief voor slaapmedicatie
 • Raak sneller in slaap
 • Slaap dieper en stabieler
 • Ervaar het geborgen gevoel van een zachte robot in uw armen
 • Word frisser wakker
 • Slaap langer door
 • Geschikt voor jong en oud
 • Gratis thuis geleverd
 • Mede ontworpen en geproduceerd door Auping

Bestel de Slaaprobot

Veelgestelde vragen

Effecten
Werkt de Slaaprobot voor mij?
De Slaaprobot is bedoeld voor mensen die lijden aan stress gerelateerde slapeloosheid en voor mensen die druk bezig zijn in hun hoofd, waardoor ze niet in staat zijn om te ontspannen en in slaap te vallen. Bovendien is de Slaaprobot interessant voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor slaapmedicatie.

Zijn de effecten bewezen effectief?
Er is nog geen onderzoek gedaan dat de effecten wetenschappelijk bewijst. Het principe van de Slaaprobot is gebaseerd op veel wetenschappelijke artikelen, gebruikerstesten en de robot is goedgekeurd door deskundigen op het gebied van slaapstoornissen. De ervaringen van vele testgebruikers zijn erg positief. U kunt een aantal klantervaringen lezen via deze link.

Vergoeding
Wordt de Slaaprobot vergoed door zorgverzekeraars?
Op dit moment wordt de Slaaprobot helaas niet vergoed door zorgverzekeraars. Daarvoor is eerst een onderzoek nodig om de effecten wetenschappelijk te bewijzen. Hopelijk in de toekomst.

Veiligheid
Is de Slaaprobot veilig?
Net als alle andere elektronische apparaten, bevat de Slaaprobot 
componenten en radio-elementen die elektromagnetische velden uitstralen. Deze elektromagnetische velden en magneten kunnen interfereren met pacemakers, defibrillators of andere medische hulpmiddelen. Om deze reden wordt het afgeraden om de Slaaprobot te gebruiken in combinatie met een pacemaker. 

Is Bluetooth en Wifi ‘s nachts actief?
Enkele wetenschappelijke studies tonen aan dat Wifi en/of Bluetooth een negatief effect kunnen hebben op de nachtrust. Om deze reden meet de Slaaprobot ‘s nachts je slaap en communiceert deze inzichten pas ‘s ochtends (als je wakker bent) via Bluetooth. Gedurende de nacht staan Wifi en Bluetooth uitgeschakeld. 

Is het een medisch hulpmiddel?
Dit product is niet ontworpen of bedoeld voor gebruik bij de diagnose van een ziekte of andere aandoeningen, of bij het genezen, verlichten, behandelen of voorkomen van ziekten. Raadpleeg uw arts voor preventie, diagnose en behandeling van slaapstoornissen en andere medische problemen.

Interesse in meer innovatieve producten?

Lees alles over e-health