basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Dit gedeelte van onze Medipoint website is voor de inwoners van de gemeenten Bernheze, Boekel, Landerd, Oss en Uden. In deze gemeenten is Medipoint, voorheen ook wel bekend als Ligtvoet, één van de twee Wmo-hulpmiddelenleveranciers waar u uit kunt kiezen.

  • Hulpmiddelen van topkwaliteit
  • Dienstverlening aan huis
  • Vast aanspreekpunt
  • Altijd bereikbaar

Wie is Medipoint?

Voor uw gemeente zijn wij leverancier van Wmo-hulpmiddelen, maar bij Medipoint vindt u ook een breed aanbod van hulpmiddelen welke u kunt lenen, huren of kopen. Met vestigingen door het hele land zijn we altijd bij u in de buurt. Dankzij onze samenwerking met álle zorgverzekeraars en de bekende thuiszorgorganisaties, kan iedereen die een hulpmiddel nodig heeft altijd bij Medipoint terecht voor een passende oplossing.

Onze medewerkers hebben kennis van de zorgbranche en voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies. Bij Medipoint vinden we het belangrijk om opdrachten goed, snel en klantgericht af te handelen, ongeacht de complexiteit van de aanvraag. We vinden dat de meest waardevolle input en expertise van de klant en zijn of haar sociale omgeving komt.

logo ligtvoet

Misschien kent u ons nog als Ligtvoet? Wij kennen de regio en de zorgprofessionals goed en kunnen dus snel schakelen.

Medipoint als Wmo-hulpmiddelen leverancier

Wij staan graag voor u klaar. U kunt het volgende van ons verwachten:

Vinkje, Maatstreepjes, Check, Corrigeren Hulpmiddelen van topkwaliteit

Bij Medipoint nemen we geen genoegen met minder. Daarom bent u altijd verzekerd van een hulpmiddel met de beste kwaliteit.

Vinkje, Maatstreepjes, Check, Corrigeren Vast aanspreekpunt

Nooit meer uw hele verhaal opnieuw uitleggen. Als Wmo-hulpmiddel gebruiker krijgt u altijd een vast aanspreekpunt.

Vinkje, Maatstreepjes, Check, Corrigeren Adviseur aan huis

Voor advies voor een passend Wmo-hulpmiddel hoeft u de deur niet uit. Onze adviseurs bezoeken u graag bij u thuis.

Vinkje, Maatstreepjes, Check, Corrigeren Monteur aan huis

Ook voor reparatie en onderhoud van uw hulpmiddel kunt u gerust thuisblijven. Er is altijd een vaste monteur in de buurt.

Vinkje, Maatstreepjes, Check, Corrigeren 24/7 bereikbaar

Een mankement aan uw hulpmiddel? Dan is het wel zo fijn als u snel en persoonlijk geholpen wordt. U kunt ons altijd telefonisch bereiken.

Vinkje, Maatstreepjes, Check, Corrigeren Deskundig advies

Onze Wmo-adviseurs en -monteurs hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn expert op het gebied van Wmo-hulpmiddelen.

Vinkje, Maatstreepjes, Check, Corrigeren Vervanging bij reparatie

Wanneer wij uw hulpmiddel moeten innemen voor reparatie, kunt u rekenen op passende, tijdelijke vervanging van uw hulpmiddel.

Vinkje, Maatstreepjes, Check, Corrigeren Landelijke dekking

Een dagje uit of op vakantie elders in het land? Onze Wmo vestigingen zitten overal. U kunt rekenen op onze hulp, waar u ook bent.

Meer weten van Medipoint?

Kom telefonisch met ons in contact

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Deze beantwoorden wij natuurlijk graag. Daarvoor kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 088 – 10 20 150.