basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
 • Veilig online betalen
 • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
 • 60 echte winkels door heel nederland

bh_landingspagina2

Neem een kijkje op onze gezondheidsmarkt

Ontdek de voordelen van het lidmaatschap van de ledenvereniging bij u in de buurt, maak een proefrit op een scootmobiel of krijg een persoonlijke zitanalyse. Tijdens deze dag profiteert u bovendien van extra korting op ons assortiment. Neem ook uw familie, vrienden of buren mee!

Waar: Medipoint winkel Utrecht, Reactorweg 160
Wanneer: zaterdag 5 november tussen 10.00 en 16.00 uur

U kunt onder andere het volgende verwachten:

 • Demonstraties bedden en matrassen
  Productspecialist Deron geeft demonstraties over bedden en matrassen en kan u alles vertellen over het Timeless bed: een boxspringbed uitgerust met alle zorgfuncties van een hoog-laagbed. Ook ontvangt u 50% korting op het ViscoClimate matras en 25% korting op de overige matrassen.
 • Proeverij apetito Maaltijdservice
  Met maaltijden aan huis van apetito heeft u altijd een gezonde en lekkere maaltijd op tafel. Kom gezellig maaltijden proeven en ervaar zelf de kwaliteit en het gemak.
 • Demonstraties scootmobielen
  Een productspecialist geeft uitleg en advies over de mogelijkheden van diverse scootmobielen en u kunt een testrit maken op een parcours. Daarnaast krijgt u op deze dag tot 25% korting op showmodellen. U kunt bij Medipoint ook een scootmobiel huren, al vanaf € 1,99 per dag.
 • Gehoortest Beter horen
  Laat uw gehoor testen bij de audicien van Beter horen.
 • Demonstraties sta-opstoelen
  Een productspecialist voorziet u van een persoonlijke zitanalyse en kan u helpen met het uitzoeken van een sta-opstoel op maat. Ook krijgt u 25% korting op alle sta-opstoelen en is er een speciale stoelaccessoire aanbieding.
 • De Huisopticien
  Hoe is het gesteld met uw zicht? Stel uw vragen aan de Huisopticien. Met de Huisopticien hoeft u de deur niet uit, maar wordt uw nieuwe bril aangemeten vanuit uw eigen huiskamer.
 • Careyn Personenalarmering
  Een medewerker van Careyn Personenalarmering vertelt u alles over het persoonlijke alarmsysteem. Met één druk op de knop kunt u direct hulp inroepen. Dat geeft een veilig gevoel in huis!

De genoemde aanbiedingen gelden op vertoon van de Careyn Kaart en zijn niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen of waardebonnen. Vraag nu de Careyn Kaart aan (geldig tot 1 januari 2018) voor slechts € 23,- en ontvang een mooi welkomstcadeau.

Graag tot ziens op zaterdag 5 november!