basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
 • Veilig online betalen
 • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
 • 60 echte winkels door heel nederland

Beleef het bij Medipoint en Zorgstroom

Waar: Medipoint l Thuiszorgcentrum Zeeland winkel, Badhuisstraat 104, Vlissingen
Wanneer: Zaterdag 27 mei 2017 tussen 10.00 en 16.00 uur (vrije inloop)

Tijdens deze dag 20% korting op het hele productassortiment!

Medipoint organiseert in samenwerking met Zorgstroom een feestelijke GEZONDHEIDSMARKT. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur en neem ook uw familie, vrienden of buren mee! Wij zorgen dat er een hapje en drankje voor u klaarstaat.

U kunt onder andere het volgende verwachten:

 • Demonstraties bedden en matrassen
  Een productspecialist geeft demonstraties en beantwoordt al uw vragen omtrent matrassen en het Timeless bed. Dit is hét bed ter voorbereiding op de toekomst: een boxspringbed uitgerust met alle zorgfuncties van een hoog-laagbed. Ook krijgt u op deze dag 20% korting op Timeless bedden, Timeless bed accessoires en bijpassende matrassen.
 • Demonstratie scootmobielen
  Een productspecialist geeft uitleg en advies over de mogelijkheden van diverse scootmobielen en u kunt een testrit maken op een parcours. Daarnaast krijgt u op deze dag tot 25% korting op al onze scootmobielen. Tevens kunt u scootmobielen huren, al vanaf € 1,99 per dag.
 • Zorghotel Boulevard
  Medewerkers van Zorghotel Boulevard vertellen u alles over de mogelijkheden van een verblijf in dit uniek gelegen hotel. Het leent zich uitstekend voor een tijdelijke opname, een heerlijke vakantie met zorg of bijvoorbeeld om uw mantelzorg even te ontlasten.
 • 20% korting op de rollator Travixx
  Laat u adviseren en koop de rollator Travixx met 20% korting. Deze lichtgewicht rollator heeft een exclusief design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 • Thuiszorg Zorgstroom
  De medewerkers van de thuiszorgteams van Zorgstroom vertellen u graag over de vele mogelijkheden van thuiswonen met zorg. De verpleegkundigen en verzorgenden werken in kleine zelfstandige teams, waardoor ze gemakkelijk bereikbaar zijn en zaken snel worden opgelost. Bij de stand kunt u ook uw bloeddruk en bloedsuiker laten meten.
 • Tafel Thuis
  U kunt kennismaken met de heerlijke, gezonde maaltijden van Tafel Thuis, de maaltijdservice van Zorgstroom. Laat u informeren over de vele mogelijkheden en kom proeven!
 • Demonstratie sta-opstoelen
  Een productspecialist voorziet u van een persoonlijke zitanalyse en kan u helpen met het uitzoeken van een sta-opstoel op maat. Ook krijgt u tot 25% korting op alle sta-opstoelen en sta-opstoel accessoires.
 • Zorgstroom X-tra pas
  U krijgt informatie over alle voordelen van de Zorgstroom X-tra pas. Met deze pas ontvangt u het hele jaar door leuke kortingen bij honderden bedrijven, waaronder ook de Medipoint winkel. Voor slechts € 10,95 bent u gedurende een kalenderjaar lid van Zorgstroom X-tra.

Word lid en ontvang een gratis hoofdkussen!

Kom naar de Gezondheidsmarkt, meld u aan voor de Zorgstroom X-tra pas en ontvang deze dag naast 20% korting op het gehele Medipoint productassortiment ook een gratis hoofdkussen! Lid worden kan al voor slechts € 10,95 per gezin per jaar.

Graag tot ziens op zaterdag 27 mei in Vlissingen!