basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
 • Veilig online betalen
 • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
 • 60 echte winkels door heel nederland

Beleef het bij Sensire | Medipoint

Waar: Sensire | Medipoint winkel Zutphen, Den Elterweg 77 (in het Gelre Ziekenhuis)
Wanneer: Zaterdag 10 juni 2017 tussen 10.00 en 16.00 uur (vrije inloop)

Tijdens deze dag 20% korting op het hele productassortiment!

Medipoint organiseert in samenwerking met Kruiswerk Achterhoek een feestelijke GEZONDHEIDSMARKT. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur en neem ook uw familie, vrienden of buren mee! Wij zorgen dat er een hapje en drankje voor u klaarstaat.

U kunt onder andere het volgende verwachten:

 • Demonstraties bedden en matrassen
  Een productspecialist geeft demonstraties en beantwoordt al uw vragen omtrent matrassen en het Timeless bed. Dit is hét bed ter voorbereiding op de toekomst: een boxspringbed uitgerust met alle zorgfuncties van een hoog-laagbed. Ook krijgt u op deze dag 20% korting op Timeless bedden, Timeless bed accessoires en bijpassende matrassen.
 • Demonstratie scootmobielen
  Een productspecialist geeft uitleg en advies over de mogelijkheden van diverse scootmobielen en u kunt een testrit maken op een parcours. Daarnaast krijgt u op deze dag tot 25% korting op al onze scootmobielen.
 • Korting op rollators
  Laat u adviseren over onze rollators en profiteer van korting op diverse modellen. Bijvoorbeeld de Travixx rollator. Deze lichtgewicht rollator heeft een exclusief design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 • Stichting WeHelpen
  Zou u het fijn vinden als iemand u helpt met de wekelijkse boodschappen of is er een ander klusje waar u hulp bij nodig heeft? Of wilt u zelf graag iemand helpen in uw omgeving? Op www.wehelpen.nl/zutphen kunt u dit alles aangeven. Doet u mee?
 • Zlimthuis, zorgeloos leven thuis
  Tot op hoge leeftijd thuis blijven wonen. Zorgeloos, comfortabel en veilig. Wie wil dat nu niet. Maar is uw woning daar geschikt voor? Op deze dag ervaart u met de virtuele thuisomgeving van ZlimThuis wat er allemaal mogelijk is.
 • Maaltijdservices
  We willen allemaal graag voedzaam, gezond en lekker eten. Het is echter niet altijd gemakkelijk of haalbaar om uw (dieet) maaltijd te koken. Een maaltijdservice is een uitkomst. Onze partners Apetito en Food Connect zijn aanwezig. Laat u informeren en kom alvast proeven!
 • Demonstratie sta-opstoelen
  Een productspecialist voorziet u van een persoonlijke zitanalyse en kan u helpen met het uitzoeken van een sta-opstoel op maat. Ook krijgt u tot 25% korting op alle sta-opstoelen en sta-opstoel accessoires.
 • Bartiméus
  De impact van een visuele beperking op het dagelijkse leven is groot. Maar gelukkig zijn er hulpmiddelen, aanpassingen en trainingen om het leven bij slechtziendheid prettiger te maken. Laat u informeren en adviseren over professionele begeleiding door Bartiméus. Bartiméus wil een bijdrage leveren aan een goed leven voor mensen die slechtziend of blind zijn, zodat zij een leven kunnen leiden wat bij hen past.

Word lid en ontvang een gratis hoofdkussen!

Kom naar de Gezondheidsmarkt, word lid van Kruiswerk Achterhoek en ontvang deze dag naast 20% korting op het gehele Medipoint productassortiment ook een gratis hoofdkussen! Lid worden kan al voor slechts € 19,50 per jaar.

Graag tot ziens op zaterdag 10 juni in Zutphen!