basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Helaas, deze actie is verlopen. Bekijk hier onze actuele acties.

Scootmobiel actie

Tijdens onze Scootmobiel actieweken profiteert u tot wel 20% korting op ons gehele assortiment scootmobielen. Daarnaast ontvangt u tijdelijk een gratis servicecontract voor een jaar t.w.v. €299.-!

Back Shape Little Icon Little Icon
Back Shape Little Icon Little Icon

Scootmobiel actie

Tijdens onze Scootmobiel actieweken profiteert u tot wel 20% korting op ons gehele assortiment scootmobielen. Daarnaast ontvangt u tijdelijk een gratis servicecontract voor een jaar t.w.v. €299.-!

Tijdelijk tot 20% korting op alle scootmobielen!

Op visite in het dorp verderop, naar de supermarkt of gewoon een rondje door het park. Dit zijn activiteiten die u zelfstandig wilt blijven doen wanneer u minder zeker bent met autorijden, op de fiets of tijdens het lopen. Een scootmobiel geeft u weer de vrijheid om zelf te gaan en staan waar u wilt, of het nu om korte of lange afstanden gaat.

Bij Medipoint kunt u terecht voor deskundig en persoonlijk advies én profiteert u nu tijdelijk tot 20% korting op ons gehele scootmobielen assortiment. Daarnaast ontvangt u een jaar lang een gratis servicecontract  zodat u onbezorgd op pad kunt met uw nieuwe scootmobiel.

Scootmobiel type 1: Demontabel

Scootmobiel demontabel/ opvouwbaar (binnen en buiten)

De opvouwbare scootmobiel en demontabele scootmobiel zijn makkelijk te vervoeren. U kunt deze scootmobiel eenvoudig en snel uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. De demontabele scootmobiel is met een snelheid van 10 km en een bereik tot 10 km, zowel geschikt voor binnen (verzorgingstehuis) als voor korte afstanden buiten.

Scootmobiel type 2: Voor buiten

Scootmobiel voor korte afstanden (buiten)

Wilt u een iets luxere scootmobiel die geschikt is om korte afstanden buiten af te leggen? Bijvoorbeeld om naar de supermarkt te gaan of een rondje door het park te rijden. Dan is een scootmobiel type 2 erg geschikt voor u. Deze haalt een snelheid tot 12 km p/u en heeft een actieradius van maximaal 35 km. Daarnaast is dit type ook standaard voorzien van verlichting en richtingaanwijzers.

Scootmobiel type 3: Lange afstanden

Scootmobiel voor lange afstanden (buiten)

Deze scootmobiel staat qua afmeting, actieradius en maximumsnelheid gelijk aan een scootmobiel type 2. Echter is deze uitgerust met extra comfort- en veiligheidsvoorzieningen, zoals een automatische snelheidsbegrenzer in bochten en een INDEGO veersysteem voor extra comfort. Het veersysteem zorgt ervoor dat uw zitting gelijk blijft wanneer u over een ongelijke weg rijdt, wat zorgt voor een optimale schokdemping en extra rijcomfort.

Showroom uitverkoop

Scootmobiel voor lange afstanden (buiten, INDEGO veersysteem)

Profiteer nu tijdelijk van kortingen tot 30% op onze scootmobielen uit de showroom. De demomodellen staan verspreid over onze winkels en OP=OP.

Klik hier voor meer informatie

Bent u op zoek naar een nieuwe scootmobiel?

Een scootmobiel helpt u zelfstandig en mobiel te blijven. Daarom is het belangrijk dat de scootmobiel past bij uw wensen en behoeften. Met 170 jaar ervaring en meer dan 10.000 adviesgesprekken per jaar, staan wij klaar om ook voor u de juiste scootmobiel te vinden.

In een paar stappen naar uw ideale scootmobiel

Onze scootmobiel experts staan telefonisch, in onze winkels en tijdens onze scootmobiel adviesdagen voor u klaar. Heeft u liever persoonlijk advies aan huis? Dat kan ook. Onze scootmobiel expert komt graag vrijblijvend bij u langs. Maak hieronder uw keuze ‘in de winkel’ of ‘telefonisch/thuis’ en ontdek onze mogelijkheden.

step-1-image
Maak een afspraak

Nadat u ons afspraakformulier invult, nemen onze experts telefonisch contact met u op. Tijdens het gesprek zal u met de expert uw wensen en behoeften bespreken. Aansluitend zullen jullie samen zoeken naar een scootmobiel adviesdag of een winkel waar u terecht kan. Hier kijkt een scootmobiel expert welke scootmobiel het best bij u aansluit. Dit alles doen we volgens de RIVM richtlijnen rondom het Coronavirus. Lees hier meer over onze maatregelen.

Krijg persoonlijk advies

Terwijl u de scootmobielen bekijkt, neemt onze expert in de winkel de verschillende opties met u door om samen tot uw ideale scootmobiel te komen. Wij kunnen indien gewenst de bestelling direct voor u plaatsen en plannen een vervolgafspraak in voor de levering van uw scootmobiel aan huis.

step-2-image
step-3-image
Bezorging bij u thuis

We bezorgen uw nieuwe scootmobiel op afspraak én gratis bij u thuis. Bij aflevering ontvangt u een uitleg hoe u de scootmobiel dient te gebruiken en onderhouden.

Maak een afspraak
step-1-image
Maak een afspraak

Nadat u ons afspraakformulier invult, nemen onze experts telefonisch contact met u op.

usp-icon Contactformulier
Telefonisch gesprek

Telefonisch bespreken we uw wensen en behoeften om de scootmobiel experts van onze Thuisservice voor te bereiden op een eventueel bezoek bij u thuis. Ook stellen we u enkele vragen over uw gezondheid, zodat onze experts veilig en gezond kunnen werken

step-2-image
step-3-image
Expert bij u thuis

Onze expert van de Thuisservice adviseert u graag vrijblijvend over de verschillende scootmobielen en welke opties het beste aansluiten bij uw situatie. Bent u enthousiast? Dan plannen we een vervolgafspraak in voor het bezorgen van uw scootmobiel. Dit alles doen we volgens de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Lees hier alles over onze maatregelen.

Bezorging bij u thuis

We bezorgen uw nieuwe scootmobiel op afspraak én gratis bij u thuis. Bij aflevering ontvangt u een uitleg hoe u de scootmobiel dient te gebruiken en onderhouden.

Maak een afspraak
step-4-image
arrow-left
arrow-right