basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image

Activiteiten bij Medipoint

Deze zomer zijn er diverse activiteiten te beleven bij Medipoint. Proeverijen, lezingen, persoonlijk advies van onze productspecialisten en het vrijblijvend testen van onze producten… U maakt het mee op onze gratis dagen. Bekijk hier welke activiteiten we organiseren:

Demodagen scootmobiel, sta-opstoel en traplift

Demodagen bij Medipoint

Laat u informeren en kom uitproberen

Wilt u zich oriënteren op een scootmobiel, sta-opstoel of traplift? Dan bent u bij de Medipoint demodagen op het juiste adres. Op een demodag staat er altijd één product centraal, zijn er specialisten aanwezig voor persoonlijk advies en kunt u het product vrijblijvend uitproberen. Daarnaast gelden er hoge kortingen op deze dagen!

Demodag bij u in de buurt?

Eropuit dagen

Ontdek hoe u er veilig op uit kunt gaan

Met mooi weer willen we allemaal graag naar buiten. Dit gaat niet altijd even makkelijk. Misschien gaat het lopen of fietsen wat lastiger of ondervindt u balansproblemen. Op de Eropuit dagen ontdekt u welke mogelijkheden er zijn om er lekker en weer veilig op uit te gaan. Wat dacht u van een aangepaste fiets, rollator, rolstoel of scootmobiel? Probeer onze producten uit en profiteer van hoge kortingen!

Eropuit dag bij u in de buurt?

Gezondheidsmarkten

Markt in de Medipoint winkel

Kom kraampjes afstruinen tijdens de Gezondheidsmarkt bij Medipoint! Maak een ritje op een scootmobiel, probeer een sta-opstoel uit of proef hapjes van de mogelijk aanwezige maaltijdservice. Tijdens deze dag zijn er altijd productspecialisten aanwezig, die u graag van persoonlijk advies voorzien. Daarnaast profiteert u deze dagen van hoge kortingen!

Gezondheidsmarkt bij u in de buurt?