basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Pakket van kraamhulpmiddelen (lenen)

Ter ondersteuning tijdens de zwangerschap

Direct een kraamhulpmiddelen pakket lenen

Dit kraamhulpmiddelen pakket dient ter ondersteuning tijdens de zwangerschap. Het pakket bestaat uit: minimaal vier bedverhogers, één ondersteek, één rugsteun en één douchekruk. Wil je naast dit kraamhulpmiddelen pakket nog meer producten bestellen? Klik dan hier

Product informatie en specificaties
Wanneer heb je bedverhogers nodig?

Voor zorg aan bed dient jouw bed een minimale hoogte hebben van 80 cm te hebben (gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van je matras). Bestel je bedverhogers tijdig; zorg dat je vanaf week 37 van de zwangerschap de bedverhogers in gebruik heb. Ook wanneer je niet thuis bevalt. In de onderstaande tabel zie je eenvoudig welke maat bedverhogers je nodig hebt.

Hoogte van jouw bed Maat bedverhogers

Lager dan 66 cm

28 cm

Tussen 66 cm en 79 cm

14 cm


Hoeveel bedverhogers heb je nodig?

Je hebt een bedverhoger nodig voor iedere bedpoot. Tel hierbij ook de poten mee in het midden van je bed (als die er zitten). Plaats bij een boxspring met een hoofd- en voetbord dat smaller is dan 3 cm, 3 bedverhogers per bord/kant. Weet je niet zeker hoeveel bedverhogers je nodig hebt? Geef dit dan aan in het ‘opmerkingen’ veld bij het bestelproces. Wij kijken graag even met je mee.

Zittend douchen

Zelf zittend een douche nemen, kan met de douchekruk. Als je hulp krijgt bij het wassen biedt deze kruk eveneens uitkomst.

Extra armsteunen

Je bepaalt zelf de zithoogte waardoor je makkelijk op kunt staan. De armsteunen die aan de zitting zitten, zorgen voor extra ondersteuning. Omdat deze douchekruk compact en licht is, kunt je hem goed verplaatsen.

Veilig op natte vloer

De rubberen uiteinden aan de poten voorkomen dat de kruk wegglijdt op een natte vloer. Voor het in elkaar zetten van de kruk heb je geen gereedschap nodig.

Waarom een ondersteek?

Een ondersteek is een handig hulpmiddel indien je voor het doen van jouw behoefte niet uit bed mag of kunt komen. Gebruik een ondersteek wanneer je voor jouw toiletbehoeften niet uit bed kunt komen. De ondersteek kan ook ingezet worden voor thuisbevallingen.

Het geleverde artikel kan licht afwijken van de afbeelding op de website.

Makkelijk in het gebruik

De ondersteek heeft een lange steel, waardoor je hem makkelijk onder je schuift. Je kunt de steek afdekken met het bijgeleverde deksel, die een haakje heeft om hem eventueel op te hangen. Je reinigt de ondersteek eenvoudig met een sopje van allesreiniger.

In bed zitten

Met een rugsteun kun je comfortabel zitten in bed. Handig als je bedlegerig bent of jouw baby borstvoeding geeft. Heb je ’s nachts last van opkomend maagzuur? Ook dan is deze rugsteun ideaal.

Ook geschikt voor stoel

Deze rugsteun kun je in ieder bed gebruiken. Je zet de steun op het matras, maar kunt hem er eventueel ook onder plaatsen. Dit hulpmiddel is verstelbaar in verschillende hoogtes. Je kunt de rugsteun ook gebruiken in een stoel.

Makkelijk op te bergen

Deze rugsteun heeft standaard een hoofdkussentje. De steun is opvouwbaar en compact. Je kunt hem zowel makkelijk opbergen als mee op vakantie nemen.

Kraamhulpmiddelen pakket

Dit zit er in het pakket

Dit kraamhulpmiddelen pakket dient ter ondersteuning tijdens de zwangerschap. Het pakket bestaat uit:

Maat

Aantal

Maat

Standaard maat

Standaard maat

Vul hier de datum in