basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Comfortzorg en Medipoint slaan de handen in een voor een zorgeloze vakantie

comfortzorgDinsdag 5 augustus hebben Comfortzorg en Medipoint een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor het verzorgen van ondersteunende hulpmiddelen op het vakantieadres van cliënten van Comfortzorg. De overeenkomst werd ondertekend door de directeur van Comfortzorg, Hanni van den Broek en de commercieel directeur van Medux, René Martens.
Iedereen die een vakantie boekt via Comfortzorg kan in de toekomst gebruikmaken van extra hulpmiddelen op het vakantieadres naast de zorg die Comfortzorg al biedt. De hulpmiddelen, bedoeld voor tijdelijk gebruik, kunnen direct via Comfortzorg worden aangevraagd.

Over Comfortzorg
Comfortzorg is de grootste en landelijk meest ervaren organisatie op het gebied van zorg- en dienstverlening op vakantieadressen in heel Nederland. Een groeiend aantal mensen gaat op vakantie en heeft daarbij zorg en/of hulpmiddelen nodig. Met Comfortzorg zijn vakantiegasten zeker van een vakantie met betrouwbare zorg. Comfortzorg maak het mogelijk voor mensen met een lichamelijke beperking of ziekte om tóch op vakantie te gaan.