basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Medipoint levert gratis hulpmiddelen

NOD Zutphen heeft MediPoint uit Elst bereid gevonden twee gratis rollators en één rolstoel ter beschikking te stellen voor drie ouderen uit de gemeente Zutphen.

Medipoint uit Elst stelt geheel belangeloos twee rollators en één rolstoel ter beschikking voor NOD Zutphen. Hiermee maakt de zorghulpmiddelenleverancier drie ouderen uit de gemeente Zutphen intens gelukkig.

Medipoint is een jonge en sterk groeiende onderneming met als missie om middels een unieke combinatie van specialismen op het gebied van zorghulpmiddelen, de zelfstandigheid en kwaliteit van het dagelijks leven van gebruikers van deze hulpmiddelen te bevorderen; dit gericht op een blijvende erkenning en waardering van de klanten.

Hiertoe beschikken zij zowel over eigen filialen, thuiszorgwinkels en distributiecentra, als over een landelijk dekkend netwerk van partners waarin erkende (thuis)zorgorganisaties deelnemen. Deze fijnmazige structuur garandeert korte en heldere lijnen naar zorgvragers en zorgverleners.

De organisatie is Medipoint (Monique Westhout) zeer erkentelijk voor hun gulle gift ten bate van NOD Zutphen 2013!