basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Reactie Medipoint op nieuwsartikel over scootmobielongevallen door SWOV

Medipoint sluit zich als actief lid van branchevereniging Firevaned aan bij onderstaande reactie op het onderzoek naar scootmobiel ongevallen op de openbare weg:

Tilburg, 21 november 2018 – Vandaag heeft de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) een onderzoek naar scootmobielongevallen op de openbare weg gepubliceerd. Het onderzoeksrapport geeft inzicht in karakteristieken, ongevalstypen en mogelijke maatregelen om de veiligheid in specifieke verkeerssituaties verder te verbeteren. De veiligheid van scootmobielgebruikers staat bij Firevaned voorop, daarom zijn wij als branchevereniging voor revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen blij met dit onderzoek en hebben we hier een actieve bijdrage aan geleverd.

Firevaned en haar leden hebben de veiligheid van eindgebruikers hoog in het vaandel staan. Daarvoor blijven wij ons inzetten. Wij zullen de voorgestelde maatregelen zorgvuldig onderzoeken en hier waar nodig adequaat op inspelen. Wanneer er nieuws is, zullen we u hier uiteraard nader over informeren.

Zorgen of vragen? Neem contact op met onze klantenservice via 088 – 10 20 100