basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Advies aan huis: scootmobielen

Op visite in het dorp verderop, naar de supermarkt of gewoon een rondje door het park, activiteiten die u ook wilt blijven doen wanneer u uw zekerheid bij het autorijden, op de fiets of tijdens het lopen verliest. Een scootmobiel biedt dan uitkomst. Een scootmobiel geeft u weer de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, of het nu om kleine of langere afstanden gaat.

  • Advies bij u thuis
  • Uitleg door een expert
  • Uitproberen in uw eigen straat

Welke scootmobiel past bij u?

Welke scootmobiel geschikt is voor u, hangt af van uw wensen en hoever u bijvoorbeeld met de scootmobiel wilt rijden. Onze adviseur laat u zien welke scootmobielen er zijn en welke het beste aansluit op uw situatie. Daarnaast worden ook uw rijvaardigheden besproken, zodat er eventueel scootmobiel rijles geregeld kan worden.

Advies aan huis over scootmobielen | Medipoint Thuisservice

Thuis uitproberen

Eén van de voordelen van advies aan huis is dat de adviseur veelal één of meerdere scootmobielen bij zich heeft, zodat u deze direct kunt uitproberen in uw eigen straat. De adviseur legt u precies uit waar u op moet letten bij het rijden op een scootmobiel, en begeleidt u bij de proefrit. Ook kunt u alvast kijken waar u de scootmobiel gaat stallen.

Advies aan huis over scootmobielen | Medipoint Thuisservice

Onze soorten scootmobielen:

Opvouwbare scootmobiel makkelijk te vervoeren Medipoint

Opvouwbaar (binnen en buiten)

Een scootmobiel die makkelijk te vervoeren is? Dat kan met een opvouwbare scootmobiel. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht (24 kg) is deze scootmobiel eenvoudig mee te nemen in de auto of openbaar vervoer. Met een snelheid tot 8 km p/u en een bereik tot 20 km is dit type uiterst geschikt voor binnen (verzorgingstehuis) en korte afstanden buiten.

Scootmobiel demontabel/ opvouwbaar (binnen en buiten)

Demontabel (binnen en buiten)

Net als de opvouwbare scootmobiel is de demontabele scootmobiel makkelijk mee te nemen. U kunt deze scootmobiel eenvoudig uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. De demontabele scootmobiel is met een snelheid van 10 km en een bereik tot 10 km zowel geschikt voor binnen (verzorgingstehuis) als voor korte afstanden buiten. Bij Medipoint noemen we deze klasse ook wel scootmobiel type 1.

Scootmobiel voor korte afstanden (buiten)

Korte afstanden (buiten)

Wilt u een iets luxere scootmobiel die geschikt is voor de korte afstanden buiten? Bijvoorbeeld voor een ritje naar de supermarkt of een rondje door het park, dan is een scootmobiel type 2 geschikt. Deze haalt een snelheid tot 12 km p/u en heeft een actieradius van maximaal 35 km. Daarnaast is dit type ook standaard voorzien van verlichting en richtingaanwijzers.

Scootmobiel voor lange afstanden (buiten)

Lange afstanden (buiten)

Voor de langere afstanden, zoals naar het dorp verderop of een dagje gezellig touren, is het belangrijk dat uw scootmobiel een comfortabele zitting heeft en is voorzien van verlichting en richtingaanwijzers voor een veilige rit. De scootmobiel type 3 is hier standaard mee uitgerust. Met een snelheid tot 15 km p/u en een actieradius tot 50 km heeft u de vrijheid om er verder op uit te gaan dan met een scootmobiel type 1 of 2.

Scootmobiel voor lange afstanden (buiten, INDEGO veersysteem)

Lange afstanden (buiten, INDEGO veersysteem)

Deze scootmobiel staat qua afmeting, actieradius en maximumsnelheid gelijk aan een scootmobiel type 3, echter is deze uitgerust met extra comfort- en veiligheidsvoorzieningen zoals een automatische snelheidsbegrenzer in bochten en een INDEGO veersysteem voor extra comfort. Dit veersysteem zorgt ervoor dat uw zitting gelijk blijft wanneer u over een ongelijke weg rijdt, wat zorgt voor een optimale schokdemping en extra rijcomfort.

Afspraak maken met een van onze adviseurs

Het advies is vrijblijvend, u bent dus niets verplicht.

Maak een adviesafspraak

U kunt ook bellen met 088 – 10 20 100 (kies optie 3)