basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image

Thuisservice: scootmobielen

Op visite in het dorp verderop, naar de supermarkt of gewoon een rondje door het park, activiteiten die u ook wilt blijven doen wanneer u uw zekerheid bij het autorijden, op de fiets of tijdens het lopen verliest. Een scootmobiel biedt dan uitkomst. Een scootmobiel geeft u weer de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, of het nu om kleine of langere afstanden gaat.

  • Advies bij u thuis
  • Uitleg door een expert
  • Uitproberen in uw eigen straat

Welke past bij u?

Welke scootmobiel geschikt is voor u, hangt af van uw wensen en hoever u bijvoorbeeld met de scootmobiel wilt rijden. Onze adviseur laat u zien welke scootmobielen er zijn en welke het beste aansluit op uw situatie. Daarnaast worden ook uw rijvaardigheden besproken, zodat er eventueel scootmobiel rijles geregeld kan worden.

Advies aan huis over scootmobielen | Medipoint Thuisservice

Thuis uitproberen

Eén van de voordelen van onze Thuisservice is dat de adviseur veelal één of meerdere scootmobielen bij zich heeft, zodat u deze direct kunt uitproberen in uw eigen buurt. De adviseur legt u precies uit waar u op moet letten bij het rijden op een scootmobiel, en begeleidt u bij de proefrit. Ook kunt u alvast kijken waar u de scootmobiel gaat stallen.

Advies aan huis over scootmobielen | Medipoint Thuisservice

Afspraak maken met een van onze adviseurs

Het advies is vrijblijvend, u bent dus niets verplicht.

Maak een Thuisservice afspraak

U kunt ook bellen met 088 – 10 20 100 (kies optie 3)