basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Advies aan huis: trapliften

Traplopen is inspannend. Uw hartslag stijgt ervan en uw ademhaling gaat ook omhoog. Echter, wanneer traplopen zo inspannend wordt dat u er tegenop gaat zien, kunt u kiezen voor ondersteuning in de vorm van een traplift. Een traplift bestaat uit een stoel die zich voortbeweegt over een rails die bevestigd is op de trap. Op deze manier kunt u zich veilig en zonder moeite van boven naar beneden verplaatsen en kunt u langer in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen.

  • Advies bij u thuis
  • Uitleg door een expert
  • Direct opmeten van uw trap

Welke traplift past bij u?

Welke traplift het beste bij u past, is afhankelijk van wat voor soort trap u heeft en de reden van aanschaf. Tijdens de afspraak worden daarom direct de maten van uw trap opgenomen, zodat onze adviseur op basis daarvan de beschikbare opties met u kan doornemen.

Advies aan huis over trapliften | Medipoint Thuisservice

Onze soorten trapliften:

traplift voor binnen in het huis Medipoint

Traplift voor binnen

Met de traplift voor binnen verplaatst u zich weer zonder moeite en angst de trap op en af en kunt u optimaal gebruikmaken van uw hele huis. Er zijn zowel trapliften voor rechte trappen als voor trappen met bochten. Alle trapliften zijn voorzien van een comfortabele zitting met voetensteun.

traplift voor buiten het huis Medipoint

Traplift voor buiten

Heeft u een trap aan de buitenkant van uw huis waar u een traplift goed zou kunnen gebruiken? Het is ook mogelijk een traplift te installeren op een buitenlocatie. Deze trapliften zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en voorzien van een roestvrije rails van aluminium.

Afspraak maken met een van onze adviseurs

Het advies is vrijblijvend, u bent dus niets verplicht.

Maak een adviesafspraak

U kunt ook bellen met 088 – 10 20 100 (kies optie 3)