basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Medipoint Servicewijzer - Oosterschelde regio

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en comforthulpmiddelen in Nederland. Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen! In onze winkels, uitleenpunten of webshop kunt u terecht voor deze hulpmiddelen die u, in veel gevallen, direct mee kunt nemen.

Wij hebben veel kennis van de zorgmarkt en werken nauw samen met gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars. Daarmee zijn we uniek in Nederland. Naast onze winkel in Vlissingen en Bergen op Zoom verwelkomen wij u vanaf 1 juli in onze winkel te Goes op Klein Frankrijk 31.

Medipoint servicenummer (ook voor onderhoudsbeurten en reparaties)

Voor al uw vragen over storingen, schade, verlies, diefstal, onderhoudsbeurten en reparaties, kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken via ons servicenummer: 088 – 124 81 31.

De kosten van onderhoudsbeurten en reparaties zijn opgenomen in het onderhoudscontract dat is afgesloten tussen de gemeente en Medipoint (behalve in geval van nalatigheid of opzet).

Storing aan uw hulpmiddel

Het kan voorkomen dat uw hulpmiddel defect raakt wanneer u het hulpmiddel in gebruik heeft. U kunt dan contact met ons opnemen via ons servicenummer, hierboven genoemd. Geef altijd uw naam en telefoonnummer door waarop u op dat moment bereikbaar bent.

TIP: Wanneer u in het bezit bent van een mobiele telefoon, raden wij u aan deze mee te nemen als u met uw hulpmiddel op pad gaat. Ook is het handig om het servicenummer in uw telefoon voor te programmeren of op te slaan, zodat u ons altijd kunt bereiken als uw hulpmiddel defect raakt.

In geval van schade aan uw hulpmiddel en/of aan anderen

Wanneer u schade heeft aan uw hulpmiddel, bel dan zo snel mogelijk naar ons servicenummer. Indien u alleen schade bij anderen aanricht met een hulpmiddel zonder motor/verzekeringsplaatje, dient u contact op te nemen met uw eigen verzekeringsmaatschappij, waar uw particuliere WA-verzekering loopt.

Verlies of diefstal

Doe bij verlies of diefstal van uw hulpmiddel altijd aangifte bij de politie. De politie maakt een proces-verbaal op, waarvan u een kopie ontvangt. Neem daarna zo spoedig mogelijk contact met ons op via ons servicenummer. Voor schade aan uw persoonlijke eigendommen kunt u contact opnemen met uw eigen verzekeringsmaatschappij.

Algemene vragen, klachten en contactinformatie

Als u algemene vragen heeft of niet tevreden bent over de manier waarop wij onze werkzaamheden uitvoeren, dan kunt u contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer: 088 – 124 81 30.

Een klacht kunt u ook indienen via:
E-mailadres: Medipoint.goes@medipoint.nl
Postadres: Medipoint, Klein Frankrijk 31, 4461 ZN Goes

Met wie neemt u wanneer contact op?

Neem contact op met Medipoint wanneer:
• u vragen heeft over uw hulpmiddel
• uw hulpmiddel gerepareerd moet worden
• u een aanvraag wilt doen voor een aanpassing op uw hulpmiddel of voor een ander hulpmiddel
• u uw hulpmiddel niet meer gebruikt en uw bruikleenovereenkomst wil beëindigen
• u verhuist binnen dezelfde gemeente, om uw nieuwe adres door te geven

Neem contact op met uw gemeente wanneer:
• u een algemene vraag heeft over de Wmo
• u verhuist