basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

adcz

Welkom bij Medipoint

Heeft u ook van CZ, Ohra of Delta Lloyd een brief gehad over het anti-decubitus matras (AD-matras) dat u op dit moment te leen heeft?

In die brief staat dat CZ, Ohra en Delta Lloyd kwaliteitsafspraken hebben gemaakt met betrekking tot de levering van AD-matrassen, en dat Medipoint aan die kwaliteitseisen voldoet.

Deskundig advies bij de wisseling van uw AD-matras

Wij zijn een landelijke organisatie met regionale vestigingen. Medipoint is daarom altijd dichtbij op het moment dat u ons nodig heeft. Voor u is nu het allerbelangrijkste dat u ook in 2016 gewoon gebruik kunt blijven maken van een AD-Matras. Dat kan bij Medipoint. U kunt ons bellen of mailen.

Bellen

Bel met de KlantenService van Medipoint op
088 – 10 20 100. U hoort dan in het telefoonmenu dat wij een speciaal team klaar hebben zitten dat op de hoogte is waarom u belt.

De medewerker KlantenService die u dan aan de lijn krijgt beschikt over de juiste medische- en productkennis.
Er zijn slechts een paar vragen nodig om uw gegevens bij Medipoint te registreren.

Mailen
Stuur een email voorzien van uw telefoonnummer, en uw naam en adresgegevens naar ad@medipoint.nl. Na ontvangst van uw gegevens neemt een medewerker van de Medipoint KlantenService dezelfde contact met u op om het één en ander te regelen.

Bij Medipoint profiteert u als verzekerde van CZ, Ohra of Delta Lloyd van nog meer exclusief voordeel:

Exclusief voordeel CZ ››
Exclusief voordeel Ohra ››
Exclusief voordeel Delta Lloyd ››