basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image

Scootmobiel huren

Ervaar het gemak van een gehuurde scootmobiel door gebruik te maken van Medipoint 1–2-3 Scootmobiel. Zo heeft u altijd en voordelig een scootmobiel wanneer het u uitkomt.

Wij bieden u 3 type scootmobielen:

1. Compacte, demontabele scootmobiel, passend in uw kofferbak
2. Compacte, niet demontabele scootmobiel, met maximale snelheid van 12 km/uur
3. Comfortabele scootmobiel, met maximale snelheid van 15 km/uur

– De huurprijzen bedragen € 1,99 , € 2,99 of € 3,99 per dag (afhankelijk van type 1, 2 of 3)
– De minimale huurperiode is 4 weken
– Bezorg- en ophaalkosten bedragen samen € 50,- (€ 25,- per actie)

Altijd een persoonlijke instructie voor veilig gebruik
U ontvangt van ons een goede instructie voor een veilig gebruik van de scootmobiel. Daarnaast bieden wij rijles aan. De rijles duurt 30 minuten en bedraagt €50,-.

Wilt u direct een scootmobiel huren of meer informatie?
U vindt hier welke scootmobielen u kunt huren. U kunt uw scootmobiel  eenvoudig via deze website aanvragen door hem toe te voegen aan uw winkelmandje. Betalen doet u pas bij levering van de scootmobiel bij u thuis. Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben nemen wij  zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om uw bestelling en levering met u te bespreken. Uiteraard kunt u ook terecht in één van onze winkels voor meer informatie en een intakegesprek om direct een passende scootmobiel te selecteren.

Levering bij u thuis
Onze medewerkers bezorgen de scootmobiel graag bij u thuis. In overleg met u plannen wij een bezorgmoment dat voor u uitkomt. Mocht levering bij u thuis niet mogelijk zijn dan kunt u, in overleg, de scootmobiel ook ophalen bij een winkel bij u in de buurt.

Wilt u de scootmobiel niet meer gebruiken? Dan gaat u naar www.medipoint.nl/ophalen. U kunt daar een ophaalverzoek indienen en dan komen wij de scootmobiel bij u thuis ophalen. Mocht het ophalen niet bij u thuis plaats kunnen vinden dan kunt u, in overleg, de scootmobiel inleveren bij een winkel bij u in de buurt. Mocht u echter hebben betaald voor het bezorgen van de scootmobiel, dan betaalt u automatisch ook direct voor het laten ophalen. Mocht u toch besluiten zelf de scootmobiel bij een winkel in te leveren, dan is het helaas niet mogelijk om de ophaalkosten terug te ontvangen. De ophaalkosten zijn bezorging dus altijd verplicht.

Betaling
U betaalt de bezorg- en ophaalkosten bij aflevering van de scootmobiel. Vervolgens zal Medipoint iedere vier weken het huurbedrag middels automatische incasso afschrijven van uw rekening. Heeft u de scootmobiel ingeleverd dan stopt u uiteraard direct met betalen.