basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down no-image
 • Gratis bezorgd vanaf €50,-
 • Altijd een winkel in uw buurt
 • Veilig betalen

Scootmobiel huren; snel en voordelig

Soms is het handig om een scootmobiel voor een bepaalde tijd tot uw beschikking te hebben. Bijvoorbeeld omdat u moet revalideren of omdat u eropuit wilt. Maar ook wanneer u wilt uitproberen of een scootmobiel iets voor u is.

Bij ons huurt u eenvoudig en voordelig een scootmobiel die bij u en uw wensen past.

 • Al v.a. €1.99 per dag
 • Inclusief verzekering
 • 24/7 pechhulp
 • Gratis rij-instructie
 • Levering bij u thuis

U heeft keuze uit drie type scootmobielen

Type 1
Wegens succes niet leverbaar
Type 2 Type 3
Actieradius 15 km 20 km 30 km
Gebruik binnen binnen en buiten buiten
Max snelheid 7 km/u 10 km/u 15 km/u
Overig demonteerbaar compact veersysteem
Kosten per dag €1,99 €2,99 €3,99
Meer informatie Meer informatie Meer informatie

Welke scootmobiel past het beste bij mij?

Het type scootmobiel dat u huurt is afhankelijk van uw behoefte en situatie. Om de juiste keuze te maken is het verstandig om deze vragen voor uzelf te beantwoorden:

 • Welke afstand wilt u afleggen met de scootmobiel? Dus welke actieradius moet de scootmobiel hebben?
 • Welke maximale snelheid per uur wilt u behalen met de scootmobiel?
 • Wilt u de scootmobiel meenemen in de auto?
 • Wilt u de scootmobiel binnen en/of buiten gebruiken?

Een scootmobiel huren, hoe werkt het?

Zodra u weet welk type scootmobiel u wilt huren, kunt u deze eenvoudig online aanvragen. Dit doet u door de gewenste scootmobiel toe te voegen aan uw winkelmandje. Daarna doorloopt u het betaalproces, waar u uw gegevens achterlaat.
Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben, nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om uw bestelling en de levering met u te bespreken.

Altijd een persoonlijke instructie voor veilig gebruik

Wanneer de scootmobiel bij u wordt bezorgd ontvangt van ons altijd een korte instructie voor veilig gebruik van de scootmobiel. Bent u onzeker over uw rijkwaliteiten? Wij bieden ook scootmobiel-rijles aan. Deze rijles duurt 30 minuten en bedraagt €50,-. De mogelijkheden van de rijles bespreken wij ook telefonisch met u.

Levering bij u thuis

Onze medewerkers bezorgen de scootmobiel graag bij u thuis. In overleg met u plannen wij een bezorgmoment dat voor u uitkomt. Mocht levering bij u thuis niet mogelijk zijn dan kunt u, in overleg, de scootmobiel ook ophalen bij een winkel bij u in de buurt.

Betaling

U betaalt de bezorg- en ophaalkosten bij aflevering van de scootmobiel. Ook het huurbedrag van de eerste vier weken kunt u bij aflevering voldoen. Na de eerste vier weken huurt u de scootmobiel per dag. U ontvangt achteraf per vier weken een huurnota. Heeft u de scootmobiel ingeleverd dan stopt u uiteraard direct met betalen.

Wilt u de scootmobiel niet meer gebruiken?

Op www.medipoint.nl/ophalen kunt u een ophaalverzoek indienen waarna wij uw scootmobiel bij u thuis komen ophalen. U kunt de scootmobiel, in overleg, ook inleveren bij een winkel bij u in de buurt.