basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Verklaring Medipoint n.a.v. Radar-uitzending 15 januari 2018

Op maandag 15 januari 2018 besteedde Radar in haar uitzending aandacht aan enkele klanten van Medipoint. Wij waren in de uitzending aanwezig om daar onze reactie te geven. Hieronder is deze reactie nogmaals weergegeven.

Bij Medipoint staat de klantgerichtheid op de eerste plaats. Daarom is iedere klantklacht er ook een teveel. Het is in deze specifieke situaties niet goed gelopen en dat is onacceptabel. Of het nu om een standaardlevering gaat of om een maatwerkproduct. We hebben daarom ook onze excuses aangeboden voor de vertraging die in de levering bij de bewuste klanten is opgetreden.

Wij zien deze voorbeelden als een belangrijk signaal en een kans voor verdere verbetering. Daarom zijn we ook in gesprek gegaan met Radar en onze klanten en zullen we onze dienstverlening nog verder optimaliseren. Acties die we daarvoor inzetten zijn: verhogen van de beschikbaarheid van fabrieksmatige aanpassingen waarmee levertijden verkort worden. Voor complexe situaties stelt Medipoint een vaste contactpersoon aan. Daarnaast ontwikkelt Medipoint een programma waarin de stem van de klant nog beter gehoord wordt.

Wij doen er alles aan om optimale klanttevredenheid te realiseren en deze maatregelen zullen daaraan een bijdrage leven.

De afspraken die gemeenten, zorgverzekeraars en leveranciers hebben gemaakt bieden in onze ogen ook de zekerheid om de klanten optimaal te bedienen.

Heeft u vragen over productleveringen, belt u dan met 088 10 20 100. Wij helpen u graag verder.