basket check twitter facebook youtube linkedin voordeel-advies voordeel-assortiment voordeel-vrijheid search caret-down caret-down no-image
  • Veilig online betalen
  • Boven €25,- gratis thuisbezorgd
  • 60 echte winkels door heel nederland

Leveringsvoorwaarden

Medipoint.nl maakt onderdeel uit van Medux B.V.

1. Definities
Medipoint: Medipoint.nl is de zorgwinkel bij u thuis. Medipoint is de online winkelformule van Medux B.V. en de labels behorende bij Medux B.V.

Koper: Een ieder aan wie Medipoint een aanbieding doet en/of een overeenkomst mee sluit.

2. Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Medipoint en een koper waarop Medipoint deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken. Als er artikelen worden besteld via de webshop, verklaart men zich akkoord met alle bepalingen in deze leveringsvoorwaarden.

3. Bestellen
Na een geplaatste bestelling ontvangt de koper een bevestiging per e-mail met het overzicht van de bestelling en de totale kosten.

4. Prijzen en betalingen
Alle prijzen op de website zijn in euro’s en inclusief BTW. Op de website staan de betaalmogelijkheden omschreven bij ‘betalen’. Bezorging van de bestelling vindt pas plaats als de betaling is ontvangen. Vanaf € 25,00 is de verzending binnen Nederland gratis, onder dit bedrag wordt een vergoeding berekend in de verzendkosten van € 3,95 per pakket, indien het verzendadres in Nederland is. Betaling dient volledig binnen 7 werkdagen na orderdatum te zijn voldaan. Indien een betaling niet na 7 dagen is voldaan zal de overeenkomst automatisch worden geannuleerd. Medipoint behoudt zich het recht voor prijzen tussentijds te wijzigen.

5. Bezorging
Tenzij anders vermeld, geldt dat wanneer gekocht producten op werkdagen voor 22.00 uur zijn besteld, ze de volgende werkdag worden bezorgd door PostNL. Gekochte producten worden bezorgd van dinsdag t/m zaterdag. Artikelen die op zaterdag en zondag zijn besteld, worden op dinsdag bezorgd. Er wordt per postorder bedrijf verzonden naar adressen in Nederland. Voor het niet tijdig bezorgen door het postorder bedrijf is Medipoint niet aansprakelijk.

6. Ruilen/terugzenden
Indien u als koper een artikel – om welke reden dan ook – niet wenst af te nemen, bestaat het recht om het artikel binnen 14 dagen na aflevering aan Medipoint te retourneren, voorzien van geldig aankoopbewijs. Retourzendingen dienen vooraf per e-mail kenbaar te worden gemaakt aan Medipoint. Retourzendingen worden niet geaccepteerd wanneer het artikel gedragen en/of gewassen is of als er getracht is een gebrek zelf te herstellen. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de verpakking (inclusief labels) van het artikel onbeschadigd is. De kosten voor retourzendingen zijn per definitie voor rekening van de koper. Bij een geaccepteerde retourzending volgens de retourinstructies, betaalt Medipoint het bedrag van het geretourneerde artikel binnen 30 dagen terug. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Het is ook mogelijk om de gekochte artikelen met overlegging van de bon te ruilen bij de in Nederland aangesloten winkels. We zullen u per e-mail informeren over de dichtstbijzijnde locatie.